Alle biologische boerderijen

lekkersdichtbij.nl heeft 74 boerderijen gevonden

Op zoek naar puur biologisch eten, een biologisch dynamische boerderij winkel, of andere biologische producten? LekkersDichtbij weet precies bij welke boeren je terecht kunt voor het beste biologische vlees en ander biologisch voedsel zoals biologisch brood of biologisch fruit. Meer lezen...

Biologisch voedsel kopen

Op LekkersDichtbij.nl vind je alle boeren in Nederland waar je biologisch en niet-biologisch voedsel kunt kopen. Aan het groene BIO-logo voor de naam van de boerderij kun je zien of het om een biologische boerderij gaat. Bio-dynamische boerderijen worden ook met dit BIO-logo aangegeven.

Biologisch abonnement

Een aantal van de boerderijen op LekkersDichtbij biedt ook een biologisch groente en fruit pakket aan. Bekijk de profielpagina's van de boerderijen, of de website van de boerderij zelf, voor meer informatie hoe je een abonnement op dit biologisch goed kunt nemen. De biologische pakketten worden over het algemeen thuisbezorgd, wat jou weer een fietstocht scheelt!

Biologisch gezond

Gezond en biologisch koken? Sla je slag op LekkersDichtbij.nl!

Filter resultaten

Voor boeren

Maak ook een pagina voor jouw boerderij op LekkersDichtbij.nl! Aanmelden is eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld.

Boerderij aanmelden