De Krat in AmsterdamGroenteZuivelVlees

Over De Krat

Aan huis bezorgd door heel Nederland!

Hou je van kwalitatief en eerlijk eten maar heb je geen tijd om die ene speciale groente of dat bijzondere stuk vlees bij elkaar te shoppen op lokale markten en in gespecialiseerde winkels? Dan is de Krat iets voor jou!

De Krat stelt elke week een uitbundige maaltijdbox samen vol eerlijke en goede spullen: seizoensproducten, lokaal gekweekt en duurzaam geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Wij brengen al dat heerlijks zo van de boer naar jouw keukentafel.

De Krat werkt met een abonnement, maar je kan onze maaltijdboxen ook eenmalig bestellen via www.dekrat.nl!

In de Gemakskrat zitten voldoende ingrediënten om 3 volledige maaltijden te koken, inclusief recepten. We leveren deze krat in de Randstad op maandag- en donderdagavond, vrijdag de gehele dag en zaterdagochtend. Buiten de Randstad leveren we op dinsdagavond, vrijdag de hele dag en zaterdagochtend. Ook hebben we een afhaalpunt in Amsterdam, waar je maandagavond en vrijdag de hele dag terecht kunt.

De Gemakskrat Vega is de vegetarische variant van de Gemakskrat. Ook deze krat bevat voldoende producten om 3 volwaardige maaltijden van te maken. Net als bij de Gemakskrat krijg je er recepten bij. We leveren deze maaltijdbox in de Randstad op maandag- en donderdagavond, vrijdag de gehele dag en zaterdagochtend. Buiten de Randstad leveren we op dinsdagavond, vrijdag de hele dag en zaterdagochtend. Ook hebben we een afhaalpunt in Amsterdam, waar je maandagavond en vrijdag de hele dag terecht kunt.

De Weekendkrat Extra is zoals de naam al doet vermoeden meer geschikt om in het weekend uitgebreid uit te koken. Deze krat bevat 7 tot 8 vaak bijzondere groenten, extra vlees of vis, een stuk kaas, een mooi brood of andere luxe extra's en recepten. Deze maaltijdbox wordt in de Randstad donderdagavond, vrijdag en zaterdagochtend geleverd. Buiten de Randstad leveren we op vrijdag en zaterdagochtend. 's Vrijdags is deze krat ook af te halen in Amsterdam.

Voor alle maaltijdboxen geldt dat we deze in héél Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen bezorgen. In sommige postcodegebieden worden bezorgkosten (€2,95) in rekening gebracht.

Bestel jouw probeer-Krat vandaag nog via www.dekrat.nl!

6

Beoordelingen van De Krat

  • 4

    Ik vind het wel slecht dat ze zichzelf als duurzaam aanprijzen maar niet eens een veganistische krat aanbieden en ook niet met lokaal geteelde groenten werken per bezorggebied van de krat.. Wat is er dan precies zo duurzaam aan...

    Door Sammy op 29-09-2019

  • 8

    ik moet nog heen

    Door aicha op 09-04-2019

Jouw beoordeling

Heb jij De Krat bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Copernicusstraat 47
1098 JD Amsterdam
Noord-Holland
020-6930110
www.lekkersdichtbij.nl/uit/dekrat

Openingstijden

Maandag00:0023:59
Dinsdag00:0023:59
Woensdag00:0023:59
Donderdag00:0023:59
Vrijdag00:0023:59
Zaterdag00:0023:59
Zondag00:0023:59