Jan Steenbergen Biologisch vlees in AnsenVleesBio

Over Jan Steenbergen Biologisch vlees

Heeft u belangstelling in kwalitatief goed, maar bovenal verantwoord stukje vlees? Dan ben u aan het goede adres bij Jan Steenbergen Biologisch vlees. Op ons bedrijf produceren we sinds 1999 volgens een volledig biologische bedrijfsvoering. De volledige bedrijfsvoering is erop gericht een eerlijk en lekker stukje vlees te produceren voor natuur en culinair bewuste consument. Vanwege een stijgende vraag naar onze producten, verkopen wij ons rund-, kalfs- en varkensvlees (nu ook) aan in onze webwinkel. Wij bieden onder andere het zeer speciale Japanse Wagyu rundvlees aan. Naast onze eigen producten, verkopen wij ook biologisch kip.

Om dit stukje kwaliteitsvlees te verkrijgen wordt veel graan gevoerd dat op biologische wijze op eigen bedrijf is geproduceerd. Daarnaast lopen onze dieren zo veel mogelijk in de wei of worden op stal in grote strohokken gehouden (potstal).

Wagyu rundvlees is een van onze specialiteiten. Dit vlees van het Japanse Wagyu runderras staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en smaak. Bovendien past Wagyu vlees in cholesterolarm dieet.

Kalf Kalfsvlees is ook afkomstig van door ons zelf grootgebrachte dieren. De kalveren lopen bij de moeder of krijgen moedermelk gevoerd.

Varkensvlees van onze eigen dieren (vanaf 2015 Berkshire) zijn in diervriendelijk ruimtes opgegroeid, wat onder meer een ruim hok met stro inhoudt en grote uitloop naar buiten.

Onze biologische scharrelkip is afkomstig van het bedrijf Scheria. De kuikens zijn op diervriendelijk wijze opgegroeid. In tegenstelling tot de moderne houderij, groeien de kuikens op in hun eigen tempo. Zitstokken, zandbaden en de vrije uitloop naar buiten maken het de Polderhoen naar zijn zin. Hierdoor blinkt hij uit in vitaliteit en is hij vrij van stress. De Polderhoen krijgt speciaal voer dat gemaakt is van biologisch geteelde granen en is zonder toevoegingen van groeibevorderaars en antibiotica.

10

Beoordelingen van Jan Steenbergen Biologisch vlees

  • 10

    We hebben naar aanleiding van de uitzending van Binnenste Buiten over Berkshire varkens vlees besteld van Berkshire varken en ook Wagyu. Na contact met een van de boeren hebben we het vlees snel bezorgd gekregen. Gisteravond hebben we de eerste producten geprobeerd en het is heerlijk. Fijn bedrijf!

    Door Cherina Vuijk op 20-05-2019

Jouw beoordeling

Heb jij Jan Steenbergen Biologisch vlees bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Dwingelerweg 11
7964KJ Ansen
Drenthe
0627979775

www.jansteenbergen.nl
Facebook-pagina

Openingstijden

Maandag09:0018:00
Dinsdag09:0018:00
Woensdag09:0018:00
Donderdag09:0018:00
Vrijdag09:0018:00
Zaterdag09:0018:00
ZondagGesloten