DeSmaakvanLeudal-Heijerhof in BaexemGroenteFruitZuivelVlees

Over DeSmaakvanLeudal-Heijerhof

Leudal is een prachtige landelijke gemeente in Midden-Limburg. Op een van de mooiste plekjes precies tussen de natuurgebieden Leudal en Exaten ligt onze boerderij Heijerhof. Sinds kort zijn wij een landgoed, dankzij het feit dat de helft van onze grond natuur is. Daarvan is 3 ha jong bos en 5,5 ha natuurlijk grasland.

Wij werken zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, houden onze beesten zo natuurlijk mogelijk, met veel ruimte en ze kunnen altijd naar buiten. Wij houden Aberdeen Angus zoogkoeien, een van de lekkerste rassen ter wereld, Vleesschapen en een klein aantal varkens, een kruising van Bonte Bentheimers en Duroc of Pietrain. Overal scharrelen kippen rond, waaronder Noordhollandse Blauwe, Bresse en Wyandottes.boerderij

Er is een flinke groentetuin, een kleine boomgaard en klein fruit.

Alles verkopen of verwerken wij tot eten van, bij of met de boer. Dat is de Smaak van Leudal

Wij werken zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest, en met vrijwel alle eisen voor biologisch. Maar omdat onze slachterij en slager geen EKO-certificaat hebben, voeren wij geen EKO keurmerk en mogen wij onze producten niet biologisch noemen. Is ook niet nodig want je kunt hier alles zien, vragen en afkijken!!

Jouw beoordeling

Heb jij DeSmaakvanLeudal-Heijerhof bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Beekkant 9
6095 PE Baexem
Limburg, Nederland
0475451330

desmaakvanleudal.nl/
Facebook-pagina

Openingstijden

Maandag00:0017:00
Dinsdag00:0017:00
Woensdag00:0017:00
Donderdag00:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
ZondagGesloten