Verse Oogst in BarendrechtGroenteFruit

Over Verse Oogst

Aan huis bezorgd door heel Nederland!

Met de Verse Oogst Box haal je gemakkelijk de meest verse seizoensgroente en fruit in huis. Elke week de juiste mix van basis, luxe en verrassende groente- en fruitsoorten van Nederlandse telers, gratis en gekoeld bij jou thuisbezorgd. Zo heb je altijd voldoende seizoensgroente en fruit in huis. De Verse Oogst Box bevat bovendien handige recepten om in een handomdraai iets lekkers te serveren!

De Verse Oogst Box werkt met een abonnement, maar je kan onze boxen ook eenmalig bestellen via www.verseoogst.nl!

De Verse Oogst Box is een soort maaltijdbox, maar je bepaalt zelf wat je met je verse seizoensgroente, fruit en paddenstoelen maakt. We zorgen altijd voor inspirerende en snelle recepten bij elke fruit- en groentebox. Je kunt meteen beginnen aan iets lekkers! Van een verantwoorde maaltijd voor het hele gezin tot aan een bijzonder recept voor een gezellig diner met je vriend(in). Laat je inspireren door de recepten bij de box of probeer een heerlijk recept van het Verse Oogst platform!

We stellen de Verse Oogst Box elke week zelf voor je samen. Zie het als een groente en fruit abonnement. We kiezen graag het beste voor je uit: altijd een mooie mix waarmee je echt iets lekkers kunt koken. Van courgette, paprika, tomaten, komkommers en aardappelen tot aan mango, citroen en kruiden. Elke oogst komt direct van onze akkers en kassen, dus dat maakt het allemaal even net wat verser, gezonder én natuurlijk lekkerder.

Bestel je Verse Oogst Box nu op www.verseoogst.nl!

Jouw beoordeling

Heb jij Verse Oogst bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Postbus 79
2990 AB Barendrecht
Zuid-Holland, Nederland
088 7780 271
/www.lekkersdichtbij.nl/uit/verseoogst

Openingstijden

Maandag00:0023:59
Dinsdag00:0023:59
Woensdag00:0023:59
Donderdag00:0023:59
Vrijdag00:0023:59
Zaterdag00:0023:59
Zondag00:0023:59