't Zuivelhuysje in CothenZuivel

Over 't Zuivelhuysje

Welkom op ons melkveebedrijf.

Ons melkveebedrijf is gelegen aan mooie fiets- en wandelroutes in de fraaie Krommerijnstreek tussen Cothen en Wijk bij Duurstede. Beleef zelf de mooie routes en kom bij ons langs om te genieten van de seizoenen, lammetjes, koeien, kalfjes en van een heerlijk kopje koffie/thee. Langs de weg staat ’t Zuivelhuysje met daarin een melktap en een boerderijautomaat met verschillende soorten zuivel- en streekproducten zoals: kaas, eieren, hangop en meer. Er is een wisselend assortiment.

Verse melk direct van de koe smaakt heel anders dan melk uit een pak. Dat weten we natuurlijk wel, maar heb je het verschil ook wel eens geproefd? Bij ’t Zuivelhuysje kunt u zelf een fles komen tappen. Heerlijk voor bijvoorbeeld pannenkoeken, cappuccino of gewoon een glas melk.

Tevens is er een prachtig rustpunt met koffie/thee, een picknickbank en oplaadpunt voor de elektrische fiets. Wanneer er geen machines rijden kunt u gerust een kijkje in de stal nemen.

Jouw beoordeling

Heb jij 't Zuivelhuysje bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Wijkersloot 10
3945 LE Cothen
Utrecht

Openingstijden

Maandag08:0022:00
Dinsdag08:0022:00
Woensdag08:0022:00
Donderdag08:0022:00
Vrijdag08:0022:00
Zaterdag08:0022:00
Zondag08:0022:00