Vleesveebedrijf De Til in DalerpeelGroenteFruitZuivelVlees

Over Vleesveebedrijf De Til

Boeren, Burgers en Buitenlui!

Wilt u een stukje {H}EERLIJK DRENTS RUNDVLEES op uw bord, kom dan bij ons......, want wij hebben een over{h}eerlijke os in de koelkast en diepvries liggen verdeeld in porties vanaf ongeveer 300 gram zonder toegevoegde middelen en zonder extra water. U betaald bij ons dus alleen het vlees. Tevens verkoop van Hooglander Kip 2 sterren beter leven keurmerk en Saallands varkensvlees, en jonge boerenkaas en de Twentse Bunkerkaas. Op bestelling zuivel en groente. Voor meer informatie, zie onze website of facebookpagina.

Tevens kunt u op iedere woensdagmiddag en zondagmiddag voor € 2,50 per persoon een informatieve "vraag maar raak" rondleiding krijgen. Van te voren wel even melden, via email of telefoon, met hoeveel personen u komt. We houden rekening met de regels van het RIVM.

9,4

Beoordelingen van Vleesveebedrijf De Til

 • 10

  (H)eerlijk vlees, haal het bij de Til al jaren.

  Door Sendy Stevens op 06-11-2020

 • 10

  Op weg met scooter maar even gestopt om het nodige voor een bbq mee te nemen. Echt perfect stuk vlees ga zeker vaker om alles te proberen. Zal iets duurder zijn dan het plofvee maar dat betaal ik graag.

  Door Harrie Benjamins op 18-06-2020

 • 10

  Vlees dat je niet aanvalt als je het in de pan legt, smaken die zo mooi en puur zijn en na het bakken is het niet in formaat gehalveerd! Vlees met een verhaal. Ossen die geknuffeld worden en met liefde en respect behandeld worden. Ooit gezien hoe men, in bijvoorbeeld Alaska, een geschoten dier bedankt omdat het de mensen zo laat overleven. Denk dat deze ossen een zo waardig mogelijk bestaan hebben bij Wilma en Herman. Elke slachtgang is en blijft een emotioneel afscheid voor hen. Absoluut een aanrader. Op elk vlak.

  Door K. M. Stijnis op 10-10-2019

 • 10

  Heerlijk eerlijk vlees , van dieren die een fijn leven hebben gehad en verzorging van de liefste mensen met een hart voor hun bedrijf... een echte aanrader

  Door Van der Laan G op 10-10-2019

 • 10

  Enige plek waar we ons rundvlees willen kopen. Kwaliteit is subliem en de dieren worden met liefde uitstekend verzorgd.

  Door Fam Meerdink op 06-10-2019

 • 10

  Ik kom er al jaren. Alleen voor het vlees. Gewoon voor de gezelligheid met mn zoontje die geniet van alles wat dit prachtige bedrijf bevat. Koeien die aan komen rennen als de boerin of boer binnenstapt of buiten stapt. Knuffelkoeien die echt sociaal zijn tegenkomen en je weet hoe men met dieren omgaat. Zelf naar het onvermijdelijke gaan de dieren als paartjes zodat ze zo min mogelijk stress en scheiding meemaken. En nu alleen nog maar de bedrijfsvoering geraakt. Het vlees zelf is door minimaal, verwaarloosbaar gebruik van antibiotica, niet giftig voor ons. Niet verzwaard door vocht inbreng. De dieren kregen natuurlijk voer en geen boosters om het laatste beetje groei te bewerkstelligen. Mijn vader was chef kok. Ik heb eindelijk weer het stukje vlees met de smaak van hoe het vroeger was. En daarmee help ik de kleine zelfstandige die altijd klaar staan voor een ander. Staat uw supermarkt wel eens klaar voor u?

  Door Leo Karstel op 23-09-2018

 • 9

  Een negen omdat we tot nu toe de biefstuk gegeten hebben en de rest nog moeten proeven. Da's pas biefstuk! Heerlijk mals en barstensvol smaak. Kan nu al watertanden bij het gehakt en de runderlappen... Wat je van ver haalt (Drenthe) is lekker ( naar Leidschendam) Dubbel en dwars waard

  Door Silvia Kloosterman op 14-04-2018

 • 10

  Ik heb nog nooit zo'n lekkere rookworst gegeten. Lekker mals en sappig. Heel anders dan de traditionele rookworst dat je in de winkel koopt. De runderlappen waren ook verrukkelijk.

  Door rilindo ilario op 25-02-2018

 • 10

  Zó blij dat we dit adres gevonden hebben! We geven erg om dierenwelzijn maar lusten graag een stukje vlees. Met het vlees in de supermarkten is van alles mis. Ik had altijd een schuldgevoel als ik vlees in de supermarkt kocht omdat ik wist dat die beesten het zo slecht hebben. Bij de Til hebben de beesten een goed leven en de kwaliteit van het vlees is tóp! Het is eerlijk vlees, verkocht door hardwerkende mensen die hun dieren een goed leven gunnen voordat ze geslacht worden. Ik ben in de stal geweest en heb het met eigen ogen kunnen zien. En dan nog iets: ik kocht vaak vlees bij de Hanos. Laat de Til nu leverancier zijn van de Hanos! Dus zelfde kwaliteit maar voor veel minder geld, rechtstreeks van de boer.

  Door Anneke en Simon op 17-12-2017

 • 10

  eerlijk en heerlijk een aanrader !

  Door a.hoeksema op 29-11-2017

 • 9

  (H)eerlijk vlees dat is het ook echt! Dat proef je. Volle smaak en perfecte structuur. Vlees blijft vlees als je het klaarmaakt. We hebben er erg van genoten echt heerlijk!!!!

  Door F. Mulder op 21-06-2017

 • 9

  Heerlijk vlees !! Echt kwaliteit voor weinig!! Rij er graag voor om.

  Door N op 24-09-2016

 • 10

  Sinds een tijd koop ik rundvlees bij Wilma. Het vlees is superlekker, goed verpakt, en van uitstekende kwaliteit. Ook de vriendelijkheid en gastvrijheid van Wilma en haar team maken alles supermooi. Ik ben heel blij hiermee, nooit terug naar supermarkt vlees. Een aanrader!

  Door Penny Herrera uit Emmen op 27-08-2016

 • 10

  We hebben alleen nog geproefd wat er op het bordje lag, maar dat was al zo heerlijk. Dus nu vast voor wat we geproefd hebben, voor de rondleiding, voor hoe het verpakt is en het vriendelijke welkom een 10!! Zodra we écht hebben geproefd, wat we hebben aangeschaft, komen de échte cijfers!!

  Door Lottie Geerings-Rammelt op 16-08-2016

 • 9

  Afgelopen zaterdag bij de barbecue een heerlijke ribeye gegeten. Lekker mals en mooi vol van smaak! Een echte aanrader!

  Door Erik op 14-07-2016

Jouw beoordeling

Heb jij Vleesveebedrijf De Til bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Wittenweg 1
7753 TC Dalerpeel
Drenthe
0651-770482

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag08:3012:00
DonderdagGesloten
Vrijdag13:0018:00
Zaterdag09:3018:00
ZondagGesloten