Jandlis Meat in DrontenVlees

Over Jandlis Meat

Jandlis Meat is vleesveebedrijf in Dronten, Flevoland.

Ons vlees komt van Verbeterd Roodbonte koeien. Hét enige originele Nederlandse Vleesvee! En Belgisch Witblauw Vleesvee. Wist u dat dit ras het meest ecologische ras ter wereld is?

Zodra het mogelijk is lopen onze dames in de wei, in de winter leven ze in ruime open stallen met in ieder compartiment een borstel. Waardoor de gezondheid, comfort en welbevinden van de koe vergroot wordt.

Wat ons vlees zo bijzonder maakt? Wij kiezen voor vlees wat met zorg is groot gebracht. Naast een prachtig stukje rundvlees kunnen wij u ook kip aanbieden. Neemt u rustig een kijkje bij ons en ontdek "ons vlees".

U kunt uw bestelling via de website van Jandlis Meat plaatsen, maar ook telefonisch of via de mail. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u uw pakket bij ons afhalen, maar ook laten bezorgen.

7,5

Beoordelingen van Jandlis Meat

  • 9

    heerlijk vlees, pakket gekozen en alles is lekker. mooi verdeeld en goed verpakt voor 2 pers. in mijn geval. ook de kippetjes/haantjes zijn heerlijk!

    Door E.Numan op 06-11-2020

  • 6

    ben er nog niet geweest maar wil het nog wel eens proberen

    Door rotman op 10-01-2020

Jouw beoordeling

Heb jij Jandlis Meat bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Hondweg 16
8251 RB Dronten
Flevoland, Nederland

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag09:0017:00
Zaterdag09:0012:00
ZondagGesloten