Ko-Kalf in ElburgVleesBio

Over Ko-Kalf

Ko-Kalf is een biologisch vleesveebedrijf met boerderijen op de Veluwe. Het rundvee is van het ras Blonde d'Aquitaine, een vleesras dat bekend staat om de fijnheid en kwaliteit van het vlees. Ons vlees wordt rechtstreeks verkocht aan de consument in pakketten van 5, 10 en 20 kg. Tevens hebben wij biologische kroketten, bitterballen en saucijzenbroodjes in het assortiment. Naast onze standaard pakketten verkopen wij ook diverse losse producten.

In de winter leven onze dieren in ruime, open stallen met veel (dag)licht. De dieren drinken water uit onze eigen bronnen en krijgen voer dat door onszelf of in opdracht van ons verbouwd wordt. In het voorjaar gaan de dieren weer naar buiten. Hier kunnen ze genieten van het grasland waar veel kruiden en dus mineralen in zitten. Doordat wij geen gif, kunstmest en andere bestrijdingsmiddelen gebruiken hebben onze weilanden een rijk bodemleven. Op de daken van onze stallen liggen zonnepanelen. Hierdoor kunnen wij voor een groot deel ons bedrijf van eigen natuurstroom voorzien.

Al onze biologisch rundvleesproducten kunnen door heel Nederland bezorgd worden. Uw bestelling kunt u plaatsen via onze website, maar dit mag ook telefonisch of per mail. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantooradres in Elburg of op onze boerderij. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

De boerderij is iedere werkdag (maandag tot en met zaterdag) vrij toegankelijk voor bezichtiging. U kunt er zien dat wij op de meest diervriendelijke manier onze dieren houden en verzorgen.

Advertentie

Jouw beoordeling

Heb jij Ko-Kalf bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Jufferenstraat 29
8081CP Elburg
Gelderland
0525-688899

Openingstijden

Maandag09:0017:00
Dinsdag09:0017:00
Woensdag09:0017:00
Donderdag09:0017:00
Vrijdag09:0017:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten