Boerderijwinkel t'Zwien in GeesGroenteVlees

Over Boerderijwinkel t'Zwien

varkensvlees van onze eigen scharrelvarkens

10

Beoordelingen van Boerderijwinkel t'Zwien

 • 10

  Voor het eerst rookworst gegeten van deze boerderij. Maar dat is lekker! Niet te vergelijken met welk ander merk uit de supermarkt.

  Door Annie Wilpshaar op 30-11-2019

 • 10

  Wat waren ze weer lekker de karbonades van de Bonte Bentheimer varkens. Ook een fijn idee dat deze varkens een prima leven hebben gehad.Gelukkig hebben we nog wat van dit heerlijke vlees in de vriezer. Zodat we er nog een aantal keren van kunnen genieten. Als wij weer in de buurt van Gees zijn zullen wij zeker weer de Boerderijwinkel t Zwien bezoeken om dit heerlijke vlees te kopen.

  Door Lies op 10-02-2019

 • 10

  Marien en Riejanne houden varkens zoals het hoort. De dieren hebben ruimte, lopen buiten en kunnen modderbaden nemen als ze daar zin in hebben. Ze worden met liefde verzorgd. Ik eet bijna geen vlees, maar als ik vlees eet komt het hier vandaan.

  Door Anneke op 22-12-2018

 • Toon meer reviews...
 • 10

  Riejanne en Marien verzorgen de dieren met zoveel liefde, de varkens hebben de ruimte en er wordt goed gelet op hun welzijn. Bovendien een heel goede prijs voor top kwaliteit vlees. Zo krijg je het bij ons in de randstad niet! Wij reizen graag naar Drenthe om de vriezer weer te vullen met worst, speklapjes, schnitzels, schouderbraadstuk etc. De kinderen vinden het aaien van de biggetjes het einde. Genieten!

  Door Maria op 22-12-2018

 • 10

  Heerlijk Eerlijk vlees. Wij gebruiken de worst voor in de soep op de www.adrianahoeve.nl of bloedworst met gebakken appeltjes lusten de bezoekers graag.. heerlijke braadstukken voor in de oven. Maar het meest geniet je van de varkens buiten. Of als er varkentjes geboren zijn. We komen dan met de bezoekers langs. Om al het moois te bewonderen.

  Door Klaartje Schouten op 21-12-2018

 • 10

  ik werd zo blij bij t zien van al die scharrel varkentjes, zoveel blijheid bij de varkens te zien. echt een boer met een hart voor zijn dieren. heb een paar foto's op mijn facebook gezet, want ik werd zo blij van die blije varkens https://www.facebook.com/nathaliekoopmansfotografie

  Door nathalie peters koopmans op 12-08-2018

 • 10

  Drents (h)eerlijk scharrel varkensvlees. Lieve mensen waarvan je weet en ziet dat ze goed zijn voor hun varkentjes. Ook zij hebben tijd van leven. Neem eens een kijkje in Gees.

  Door Wilma op 08-03-2017

Jouw beoordeling

Heb jij Boerderijwinkel t'Zwien bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Lutmarsweg 6
7863 PX Gees
Drenthe
0524582340

Openingstijden

Maandag13:3016:30
DinsdagGesloten
Woensdag10:0012:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
ZondagGesloten