Boerderijwinkel Familie Ampt in GoudswaardVleesBio

Over Boerderijwinkel Familie Ampt

In Goudswaard, op het uiterste puntje van het eiland staat onze boerderij. Samen met onze kinderen, de koeien, schapen, varkens en kippen genieten wij van al het moois en lekkers om ons heen. U kunt daarvan meegenieten!

Met de dieren onderhouden wij de natuur en uiteindelijk belonen de dieren ons met heerlijk vlees. Dat vlees leveren wij rechtstreeks aan u, via de boerderijwinkel of de bezorgservice. Zo is de schakel tussen ons en de klant zo kort mogelijk. U kunt bij ons een kijkje nemen achter de schermen. Als de winkel open is mag u zo de stal in lopen, zodat u kunt zien en ruiken wat de dieren eten en hoe ze verzorgd worden. Uiteraard zijn de dieren zo lang mogelijk buiten, dus vooral in de winter is er het meest te zien op stal.

Via de website kunt u rechtstreeks bij ons vlees bestellen. Iedere vrijdagavond wordt dit bij u thuis op het aanrecht bezorgd. Makkelijker kan niet! We bezorgen in een cirkel om Rotterdam. De Hoeksche waard, Dordrecht, Papendrecht en Alblasserdam vormt aan de ene kant de grens, de Noordzee aan de andere kant. Om de ca. zes weken bezorgen we in de buurt van Den Haag.

9

Beoordelingen van Boerderijwinkel Familie Ampt

  • 9

    Afgelopen zaterdag prachtige kogelbiefstukken gekocht van een koe die op donderdag geslacht was, hoe vers wil je het hebben? De kleur en smaak van het vlees zijn een genot, maar ook het gevoel dat je vlees eet waarvan je de afkomst kent, en dat het om een dier gaat dat een goed leven heeft gehad is wat waard. Al het vlees zit keurig vacuĆ¼m verpakt en na invriezen is het zelfs 8 maanden houdbaar. In de 'winkel' krijg je volop uitleg over de diverse soorten vlees en bereidingen. Volgende keer kiezen we misschien voor bezorgen, want het was toch wel een eindje rijden!

    Door Christiaan op 06-07-2014

Jouw beoordeling

Heb jij Boerderijwinkel Familie Ampt bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Westdijk 6
3267 LV Goudswaard
Zuid-Holland
0186-693501

www.natuurfreak.com

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag14:0017:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag11:0016:00
ZondagGesloten