Kansrijk | Biologische Zelfoogsttuin in GroenekanGroenteBio

Over Kansrijk | Biologische Zelfoogsttuin

Welkom bij Kansrijk, een biologische zelfoogsttuin onder de rook van Utrecht in Groenekan. Vanaf dit voorjaar kun je hier zelf groenten en kruiden oogsten. Van radijs en raapsteel in het voorjaar, sla en courgette in de zomer, tot pompoen en kool in de herfst.

Beleef de natuur en de eigenschappen van de gewassen. Zie de kracht van pastinaak in de grond, voel de ruwheid van courgetteblad, ontdek de geur van vers geoogste wortelen en proef wat ‘verser dan vers’ betekent. Met een Kansrijke oogst uit zit je met een voldaan en trots gevoel aan de eettafel.

Kansrijk volgt het CSA-concept: Community Supported Agriculture ook wel gemeenschapslandbouw genoemd, waarin de leden delen in overvloedige oogst maar ook in tegenvallende oogst. Leden kopen aan het begin van het seizoen een oogstaandeel. Dat betekent dat leden gedurende het hele seizoen wekelijks hun deel mogen komen oogsten. Als tuinder geef ik aan welke groenten wanneer geoogst kunnen worden en hoeveel.

9

Beoordelingen van Kansrijk | Biologische Zelfoogsttuin

  • 9

    Dag, Ik wilde even laten weten dat de openingstijden bijna geheel niet kloppen. En op dit moment is de tuin tijdelijk gesloten. Deze zal rond Mei weer open zijn.

    Door Aniek op 22-11-2021

Jouw beoordeling

Heb jij Kansrijk | Biologische Zelfoogsttuin bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Groenekanseweg 142
3737 AJ Groenekan
Utrecht, Nederland
0618630689

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag14:0020:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:0017:00
ZondagGesloten