Suydbroek vleesvee en boerderijwinkel in HaarleZuivelVlees

Over Suydbroek vleesvee en boerderijwinkel

Boerderij Suydbroek is een mooie boerderij gelegen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, in de streek Suydbroek. Hier zorgen John en Marisca dagelijks met veel liefde voor hun koeien. Ze zijn momenteel druk bezig met de omschakeling van melkvee naar vleesvee en het inrichten van een nieuwe mooie boerderijwinkel. Ook nu al kan je er terecht voor (h)eerlijke producten in de witte unit aan de weg. Naast het vlees van hun eigen koeien (Herefords en Engelselonghorn) verkopen ze ook lamsvlees, biologisch varkensvlees en allerlei streekproducten.

John en Marisca vertellen je graag het verhaal achter de producten die zij verkopen. Alle producten worden betrokken van lokale, ambachtelijke bereiders. Naast smaak vinden ze kwaliteit, betrouwbaarheid en diervriendelijkheid belangrijk. Daarom weten ze van elk product precies waar, hoe en door wie het wordt gemaakt.

– Lamsvlees van het Sallands Lam afkomstig van het Sallands heideschaap van Scheperij Salland – Biologisch vakensvlees van Neimeijers’s 4 Jaargetijden – Eieren van Kieftebeld’s Eitje – Verschillende soorten mosterd van Antonia’s mosterd – Pannenkoekenmeel en bakmixen van Korenmolen de Hoop – Zuivel van Reggezuivel – Kaas van Zunakaas – Honing van een plaatselijke imker – Schapenvachten van het Sallands heideschaap van Scheperij Salland

De zelfbedienings ruimte is elke dag open van 8:00 tot 20:00 hier vind u zuivel, eieren en pannenkoeken pakketten.

9,5

Beoordelingen van Suydbroek vleesvee en boerderijwinkel

  • 9

    INGREDIËNTEN VOOR DIT RECEPT 500 gram varkenshaas 2 rode paprika’s 1 eetlepel paprikapoeder ½ theelepel chilipoeder 1 theelepel zout 2 eetlepels olie BEREIDINGSWIJZE VAN DIT RECEPT Varkenshaas spiesjes met paprika maak je zo: Snij de varkenshaas in grove dobbelstenen. Meng de olie met paprikapoeder, chilipoeder en het zout. Voeg er de stukjes vlees aan toe en laat dit minimaal een uurtje op een koele plaats marineren. Leg, als je de spiesjes op de BBQ gaat bereiden, de houten stokjes dan eerst een tijdje in water om te voorkomen dat ze verbranden. Snijd de paprika in grove stukken. Rijg spiesjes van het vlees en de paprika. Begin en eindig steeds met een stukje vlees. Duw het vlees goed tegen elkaar aan, zo voorkom je dat het vlees snel droog wordt. Bak de spiesjes op de BBQ of in een grillpan in ongeveer 10 minuten gaar. Wil je ze in de oven garen? Leg ze dan op bakpapier. Reken op ongeveer 20 minuten bij 180 graden. De baktijd is afhankelijk van de grootte van de spiesjes en de hoeveelheid die er op de plaat ligt. Serveer de varkenshaas spiesjes met een zelfgemaakte paprikasaus. Tafel lekker !!

    Door Vlees liefhebber op 14-06-2022

  • 10

    Mooie winkel met eerlijke streekproducten die echt uit de regio komen. Vlees van eigen koeien.

    Door Jacqueline op 10-01-2022

Jouw beoordeling

Heb jij Suydbroek vleesvee en boerderijwinkel bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Bisschopsweg 2
7448 PK Haarle
Overijssel
0610563335

www.suydbroek.nl
Facebook-pagina

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag17:0020:00
DonderdagGesloten
Vrijdag13:3017:00
Zaterdag09:0016:00
ZondagGesloten