Zuivel van Zus in Hazerswoude-dorpZuivelVleesWijn-bier

Over Zuivel van Zus

Van koe naar melk en van melk naar echte boerenkaas, yoghurt, karnemelk en boter! Begonnen met alleen de zuivel en nu uitgebreid naar een winkel vol (h)eerlijke en Nederlandse producten van ons zelf en collega's! De zuivel maken wij zelf op de boerderij in Hazerswoude dorp waar bij 70 melk koeien hebben. We hebben inmiddels 2 winkels. Op de boerderij in Hazerswoude-dorp is een winkel en die is open op zaterdag van 10u tot 14u. De winkel in Berkel is vrijdag middag en zaterdag de hele dag geopend.

De rest van de week hebben we op beiden boerderijen een zuivel automaat waar u gedurende de week van 8u tot 19u de zuivel uit kunt halen waardoor u nooit zonder hoeft te doen.

10

Beoordelingen van Zuivel van Zus

  • 10

    Geachte Ben al jaren op zoek naar weiboter, u zou mij daar zo blij mee maken

    Door Gerrit evenboer op 01-10-2022

    Goedemorgen Gerrit, We weten dat het bestaat maar wij kunnen u daar niet aan helpen. We hebben wel echte roomboter wat van onze karnemelk af komt. Ongezoute en zonder toevoegingen.

    Door Zuivel van Zus op 03-10-2022

Jouw beoordeling

Heb jij Zuivel van Zus bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Westeinde 1a
2391 JA Hazerswoude-dorp
Zuid-Holland
0620959979

van-zus.nl
Facebook-pagina

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:0014:00
ZondagGesloten