De Smaak van Hier in HeukelomZuivel

Over De Smaak van Hier

Een samenwerking tussen gepassioneerde lokale boeren, die zelf de beste zuivelproducten als yoghurt en kwark produceren, met melk van de eigen melkveehouderij. Dat is De Smaak van Hier. Boer zijn is een vak en een duurzame boer zijn is meer dan een dagtaak. De boeren die zich bij ons aansluiten, zijn harde werkers die met hun melk niet volledig op willen gaan in de grote melkplas. Het vraagt echter veel kennis, tijd, geld en energie om die prachtige zuivel naar de markt te brengen en er ook nog de (financiële) waardering voor te krijgen die het verdiend.

Door samenwerking in De Smaak van Hier ontvangen de deelnemende melkveehouders een eerlijke prijs voor de melk die ze onder de vlag van De Smaak van Hier tot zuivelproducten maken. De Smaak van Hier ontzorgt daarbij in marketing, logistiek, sales en back-office. Zo kan de boer zich blijven richten op de werkzaamheden op de boerderij en de zuivelproductie. Dit zorgt voor een zeer compleet en verrassend assortiment verse zuivel. Er is altijd wel een ander toetje te proberen! Ambachtelijk bij jou in de streek geproduceerd met minimale bewerkingen, zodat je weet wat je eet en smaken behouden blijven. We garanderen de beste kwaliteit. Met een eerlijke prijs voor de boer en aandacht voor de dieren, natuur en landschap. Goed voor de wereld en voor jou. Voor optimaal gemak en service, nu verkrijgbaar bij de beste boerderij- en verswinkels uit Noord-Brabant. Geniet met een goed gevoel!

De verkooppunten van de zuivelproducten van de Smaak van Hier vind je in Noord-Brabant. Je kunt onder andere je slag slaan bij boer Peeters in Rijen, Landwinkel de Bollekens in Berkel-Enschot, Boerderijwinkel Wieks in Diessen, Yvonnes groente en fruit in Goirle en Boerderijwinkel Ons Jos in Helvoirt. Het hele overzicht van de verkooppunten vind je op www.desmaakvanhier.nl

8,8

Beoordelingen van De Smaak van Hier

 • 8

  ik bin gistrn bie u boederie gewest en vont de Vanilleyoghurt machtig mooi mien vrouke die goot't morgen we haln zie u door

  Door Boer mie en friet op 14-06-2022

 • 9

  Lekker hoor. Meestal kopen we de rijstepap, die vinden we het lekkerst. Maar ook de bavarois is erg goed. Ananas vinden we de lekkerste smaak. En aardbei.

  Door Marianne op 12-04-2022

 • 9

  De Smaak van Hier heeft heel veel lekkers! Vanilleyoghurt, Chocomelk, slagroom, verschillende smaken bavarois, rijstepap, karnemelk, frambozenkwark, griekse yoghurt en nog heel veel meer.Mijn advies om allemaal eens te proeven!!! De producten haal ik op een van de verkooppunten maar meestal bij Piet van de Meijntjeshoeve. Een gezellig winkeltje in Heukelom met diverse lekkernijen en lokale streekproducten. Een aanrader!!!

  Door Angela van der Meijden op 08-02-2022

 • Toon meer reviews...
 • 9

  Heerlijke zuivel van De Smaak van Hier. De vanillevla is favoriet hier op tafel! Zeker een aanrader om eens te proeven.

  Door Jolanda de Weert-Joziasse op 08-02-2022

 • 9

  Ik heb al verschillende toetjes van De Smaak van hier geproefd die ik altijd in Heukelom haal bij de boerderij van Rob. Ze zijn allemaal zó lekker... Mijn voorkeur heeft de Griekse stijl yoghurt met granola. Maar ook de chocoladevla en vanilleyoghurt zijn favoriet voor mij. Lekker lekker!

  Door Pepijn G. op 11-01-2022

Jouw beoordeling

Heb jij De Smaak van Hier bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Hoog Heukelom 11
5059 AD Heukelom
Noord-Brabant
0622477675

www.desmaakvanhier.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten