De Smaak van Hier in HeukelomZuivel

Over De Smaak van Hier

Een samenwerking tussen gepassioneerde lokale boeren, die zelf de beste zuivelproducten als yoghurt en kwark produceren, met melk van de eigen melkveehouderij. Dat is De Smaak van Hier. Boer zijn is een vak en een duurzame boer zijn is meer dan een dagtaak. De boeren die zich bij ons aansluiten, zijn harde werkers die met hun melk niet volledig op willen gaan in de grote melkplas. Het vraagt echter veel kennis, tijd, geld en energie om die prachtige zuivel naar de markt te brengen en er ook nog de (financiële) waardering voor te krijgen die het verdiend.

Door samenwerking in De Smaak van Hier ontvangen de deelnemende melkveehouders een eerlijke prijs voor de melk die ze onder de vlag van De Smaak van Hier tot zuivelproducten maken. De Smaak van Hier ontzorgt daarbij in marketing, logistiek, sales en back-office. Zo kan de boer zich blijven richten op de werkzaamheden op de boerderij en de zuivelproductie. Dit zorgt voor een zeer compleet en verrassend assortiment verse zuivel. Er is altijd wel een ander toetje te proberen! Ambachtelijk bij jou in de streek geproduceerd met minimale bewerkingen, zodat je weet wat je eet en smaken behouden blijven. We garanderen de beste kwaliteit. Met een eerlijke prijs voor de boer en aandacht voor de dieren, natuur en landschap. Goed voor de wereld en voor jou. Voor optimaal gemak en service, nu verkrijgbaar bij de beste boerderij- en verswinkels uit Noord-Brabant. Geniet met een goed gevoel!

De verkooppunten van de zuivelproducten van de Smaak van Hier vind je in Noord-Brabant. Je kunt onder andere je slag slaan bij boer Peeters in Rijen, Landwinkel de Bollekens in Berkel-Enschot, Boerderijwinkel Wieks in Diessen, Yvonnes groente en fruit in Goirle en Boerderijwinkel Ons Jos in Helvoirt. Het hele overzicht van de verkooppunten vind je op www.desmaakvanhier.nl

Jouw beoordeling

Heb jij De Smaak van Hier bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Hoog Heukelom 11
5059 AD Heukelom
Noord-Brabant, Nederland
0622477675

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten