Wynia Lamsvlees in HitzumVlees

Over Wynia Lamsvlees

Deze boerderij heeft helaas nog geen uitgebreide beschrijving ingevuld. Is dit uw boerderij? Neem contact met ons op om uw gegevens aan te vullen!

2

Beoordelingen van Wynia Lamsvlees

  • 3

    Op jullie site pretenderen jullie "Al jaren zetten we ons in om de weidevogels in ons gebied te beschermen. Dit is in samenwerking met de Vogelwacht Franeker e.o. Op dit moment hebben we zelf een actief Agrarisch Natuurbeheer. ANV Hitzum “Fûgelfrij”. In 2009 zijn we aangesloten bij ANV “Fûgelfrij”. Deze vereniging bestond uit boeren rondom Hitzum en Achlum en had tot doel de weidevogels voor onze omgeving te behouden. Helaas is deze vereniging in 2013 opgeheven, maar is opgegaan in natuurvereniging De Greidhoeke. Natuurlijk gaan wij door met het beschermen van nesten en de zorg, samen met de vogelwacht." De weilanden die ik zie zijn heel erg arm wat biodiversiteit betreft... Verder geven jullie in jullie statement (op jullie site dus) totaal geen informatie wat de inhoudelijke kant is van: "actief Agrarisch Natuurbeheer"...

    Door Wijbe op 23-09-2021

  • 1

    Als je niks te bieden hebt, wat doe je dan met een website

    Door W. Van der Veen op 31-10-2020

Jouw beoordeling

Heb jij Wynia Lamsvlees bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Binnenpad 2
8805 TC Hitzum
Friesland, Nederland
06-22606131
agrarischbedrijfwynia.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten