Imkerij BijDaan in HoenderlooWijn-bierPlantenBio

Over Imkerij BijDaan

Imkerij BijDaan. Een bijzonder bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in alles wat met bijen te maken heeft. 

'Een uit de hand gelopen hobby'  Uit passie en fascinatie voor de natuur, de honingbij in het bijzonder, richtte Daan Ludwig inmiddels al weer 10 jaar geleden zijn professionele imkerij 'BijDaan' op. In eerste instantie bestonden de bedrijfsactiviteiten uitsluitend uit bestuivingswerkzaamheden met zo'n 150 bijenvolken. In enkele jaren groeide de bijenstand naar ca. 500 bijenvolken en is Imkerij BijDaan daarmee een van de grootste beroepsimkerijen van Nederland. Naast het houden van bijenvolken houdt dit bedrijf zich bezig met de in- en verkoop van imkermateriaal, honing- en honingproducten, apitherapieproducten (propolis, stuifmeel etc.) en al wat dies meer zij. Imkerij BijDaan is alles van, voor, en over bijen, en nog altijd met net zoveel liefde passie als in het allereerste begin. De fascinatie en het respect voor de natuur is terug te zien in de kwaliteit van de bijzondere bijenproducten, en in de manier waarop Daan en zijn medewerkers hun beroep uitoefenen.

De unieke bedrijfslocatie in Hoenderloo is het bezoeken meer dan waard, je komt werkelijk ogen en oren tekort wanneer je je bevindt in het epicentrum van Imkerend Nederland.

Meer informatie is te vinden op de website van Imkerij BijDaan, www.bijdaan.nl

10

Beoordelingen van Imkerij BijDaan

  • 10

    Mooi bedrijf, leuke winkel, en de honing is super!!

    Door Corne op 08-07-2020

Jouw beoordeling

Heb jij Imkerij BijDaan bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Delenseweg 2a 20
7352 TA Hoenderloo
Gelderland, Nederland
055-3013893

www.imkerijbijdaan.nl
Facebook-pagina

Openingstijden

Maandag09:0017:00
DinsdagGesloten
Woensdag09:0017:00
Donderdag09:0017:00
Vrijdag09:0017:00
Zaterdag09:0017:00
ZondagGesloten