Koblomke familie Jellema in LoengaZuivelVleesBio

Over Koblomke familie Jellema

Wij zijn Jan en Hanneke Jellema. Sinds 1999 is Jan al boer en sinds 2010 proberen we helemaal te boeren in balans met omgeving en natuur en streven er naar om het beste in mens en dier naar boven halen.

In onze bedrijfsvoering proberen we mee te werken met de natuurlijke processen in de melkveehouderij in plaats van deze te beïnvloeden. Dat doen we met het concept van de familiekudde. Het concept familiekudde houdt in dat alle runderen (kalveren, jongvee, melkgevende en droge koeien) op het melkveebedrijf in één groep worden gehouden met veel weidegang en een eenvoudig stalsysteem. Het systeem van de familiekudde zorgt er voor dat we geen antibiotica hoeven te gebruiken om de koeien gezond te houden. Ook de stierkalfjes groeien op bij de moeder. Deze worden op latere leeftijd geslacht bij onze lokale slager. Dit vlees verkopen wij op de boerderij in onze boerenwinkel Koblomke.

9,5

Beoordelingen van Koblomke familie Jellema

  • 9

    Het idee van de familiekudde en leuk contact vind ik wel belangrijk. Ook dat we dezelfde ideeën hebben. Ik haal er vlees en ook regelmatig melk. Dan wandel ik er met 2 flessen naar toe in het kader van duurzaamheid, kleine voetstap en alles in de buurt. De kaas was ook erg lekker.

    Door Tara Andringa op 22-02-2018

  • 10

    Ik was al een tijdje niet geweest, maar toevallig zag ik een mailtje van het Koblomke in mijn postbus. Ik heb een klein pakket besteld en daarvan zijn we nu aan het eten; op zondag een broodje osseworst, 's avonds een lekkere hamburger, gisteren een runderworstje en morgen; ik weet, het klinkt vreemd; Königberger klopse. Dan kook ik voor twee keer. En dan is het pakket nog lang niet leeg. Ben blij dat ik het Koblomke weer ontdekt heb.

    Door Irene Eggink op 20-02-2018

Jouw beoordeling

Heb jij Koblomke familie Jellema bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Ivige Leane 16
8631 WB Loenga
Friesland
0515 412343

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten