Dykstra State in MenaamGroenteFruitZuivelVleesWijn-bier

Over Dykstra State

Dykstra State/Fries vleespakket

Wij leveren van top rund- en lamsvlees tegen een gunstige prijs. Daarnaast ook wilde ganzenvlees, die geoogst uit de natuur Wij staan voor: *Traceerbaar vlees *Aanbod van bijna alle vleessoorten afkomstig van het lam en rund *Rundvlees afkomstig van het aloude Fries Hollandse ras. *Lamsvlees van het Texels ras *Slager en leveranciers uit de regio *Geen biologisch certificaat. Wij onderschrijven en praktiseren de beginselen van biologisch boeren. Echter een biologisch certificaat vereist dat de slager en andere leveranciers 100% biologisch zijn. Dit is bij ons in de regio niet het geval en het zou voor u een aanzienlijke prijsverhoging betekenen.

Verder leveren wij de volgende topproducten uit de regio:

Groenten en fruit van het seizoen Wilde ganzenvlees, Kip en streekproducten Peulvruchten Boerenkaas Boerenijs Honing Boerderijwinkel Dykstra State

U kunt onze boerderijwinkel Dykstra State bezoeken. De winkel is van maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Zelfbediening Wilt u gebruik maken van onze winkel op een tijdstip dat het u uitkomt, dan hebben we een uniek aanbod voor u.

U krijgt van ons de code van de winkel. Met deze code kan de sleutel verkregen worden. De klant krijgt ons vertrouwen en kan zichzelf bedienen uit de vriezer, en ontvangt thuis de factuur. Mocht u belangstelling hiervoor hebben neem dan contact met ons op.

Jouw beoordeling

Heb jij Dykstra State bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Bitgumerdyk 24
9036 VS Menaam
Friesland, Nederland

Openingstijden

Maandag10:0017:00
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
ZondagGesloten