kefirboerderij- Annahoeve in MidwoudGroenteFruitZuivelVleesBio

Over kefirboerderij- Annahoeve

in ons leven en ons werk staan liefde voor de dieren en hun natuurlijke omgeving centraal. De natuur inspireert ons. Daarom werken we met een bijzondere vorm van landbouw: natuurlijke kringlooplandbouw. Hierbij zijn verbinding met de natuur, gezonde dieren en het produceren van natuurlijke, onbewerkte voeding voor de mens het uitgangspunt.

Onze missie is smaakvolle, hoogwaardige en vooral vitale voedingsproducten te produceren die geteeld zijn op basis van de natuurlijke kringlooplandbouw. De eenvoud en de oerkracht van eeuwenoude natuurvolkeren is voor ons een belangrijke inspiratiebron. Het dieet van deze volkeren bestaat voor een groot gedeelte uit rauwe en onbewerkte producten, die rijk zijn aan allerlei belangrijke voedingsstoffen. Met als gevolg dat deze natuurvolkeren nagenoeg vrij zijn van westerse welvaartsziekten.

wij maken onbewerkte biologische kefir - kefirkwark en melk. Daarnaast verkopen we ons eigen rundvlees en lamsvlees. de koeien en schapen eten geheel biologische en voor 98% van eigen land/bedrijf ( kringloop is voor 98% gesloten)

Jouw beoordeling

Heb jij kefirboerderij- Annahoeve bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Broerdijk 10
1679 GK Midwoud
Noord-Holland
0229201734

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag08:3017:00
Zaterdag08:3012:00
ZondagGesloten