De Knoerishoeve in OdiliapeelVlees

Over De Knoerishoeve

Bent u op zoek naar (h)eerlijk vlees vers van de boerderij dan bent u bij De Knoerishoeve aan het juiste adres. Sinds 1970 hebben wij een varkensfokbedrijf en verkopen we vlees aan huis. Bij ons bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een eerlijk mals stukje ambachtelijk vlees met smaak en een verhaal. Neem gerust een kijkje op onze website want wij hebben een breed assortiment van BBQ vlees XL tot ambachtelijke worstenbroodjes, van tapas tot vers vlees voor alledag, maar ook gourmet/ partypanschotels en vergeten vlees zoals bloedworst, balkenbrij en zult. Neem een kijkje op onze website voor producten en recepten en bel voor meer informatie met Henk 06-51314965

Tevens bent u bij ons aan het goede adres als u wilt vergaderen, recreëren of slapen bij de boer. We hebben een authentieke ruimte met heerlijke speelweide en terras ter beschikking, en verzorgen lunches, of compleet verzorgde BBQ's voor bedrijven, familie/ vriendendagen.

Jouw beoordeling

Heb jij De Knoerishoeve bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Oudedijk 129
5409 TJ Odiliapeel
Noord-Brabant, Nederland
06-53731893

www.deknoerishoeve.nl
Facebook-pagina

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag11:0020:00
Zaterdag09:0017:30
ZondagGesloten