Bio-boerderij Landleven in OnstweddeZuivelVleesBio

Over Bio-boerderij Landleven

Bio-boerderij Landleven in Onstwedde (Gr.) is bekend door de grote ronde koepelstal met stro. Even googelen en je ziet prachtige foto's! Onze biologische koeien hebben een heerlijk leventje met jaarrond frisse lucht, gevitaliseerd water en lekker biologisch voer. Al vroeg in het voorjaar gaan ze de weide in, die vol staat met grassen, klavers en kruiden. De koeiendans in de lente is altijd een groot feest met veel bezoekers.

Van een gezonde bodem, waarop geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen worden gebruikt, komt gezond voer, dat in een natuurlijk tempo groeit en dus veel waardevolle voedingsstoffen bevat. Logisch dat dat gezond is.... Gezonde koeien geven gezonde melk en gezond vlees. Wat wil je nog meer?

Kalfjes worden niet onthoord en de drie jongste generaties dragen nu hoorns. Die helpen bij de processen van voedselvertering en in de mineralenhuishouding van het dier. Hoe? De boerin legt het je graag uit.

Vleespakketten worden verkocht na voorinschrijving per mail. Zodra een koe 'volgeboekt' is wordt deze door de plaatselijke slager in porties verdeeld. Klanten krijgen per mail bericht wanneer ze hun pakket kunnen afhalen.

Rauwe biologische melk is elke avond van 18.00 tot 20.00 bij de boerderij te koop.

Elke vrijdagmiddag en zaterdagochtend is onze Landwinkel geopend. Daarin verkopen we onze eigen boerenkazen, vlees van onze koeien, kwark, room en allerlei streekproducten.

Welkom op bio-boerderij Landleven!

Jouw beoordeling

Heb jij Bio-boerderij Landleven bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Scholtweg 9
9591 AD Onstwedde
Groningen, Nederland
0599 331666

Openingstijden

Maandag18:0020:00
Dinsdag18:0020:00
Woensdag18:0020:00
Donderdag18:0020:00
Vrijdag16:0019:00
Zaterdag10:0013:00
ZondagGesloten