Bio-boerderij Landleven in OnstweddeZuivelVleesBio

Over Bio-boerderij Landleven

Bio-boerderij Landleven in Onstwedde (Gr.) is bekend door de grote ronde koepelstal met stro. Even googelen en je ziet prachtige foto's! Onze biologische koeien hebben een heerlijk leventje met jaarrond frisse lucht, gevitaliseerd water en lekker biologisch voer. Al vroeg in het voorjaar gaan ze de weide in, die vol staat met grassen, klavers en kruiden. De koeiendans in de lente is altijd een groot feest met veel bezoekers.

Van een gezonde bodem, waarop geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen worden gebruikt, komt gezond voer, dat in een natuurlijk tempo groeit en dus veel waardevolle voedingsstoffen bevat. Logisch dat dat gezond is.... Gezonde koeien geven gezonde melk en gezond vlees. Wat wil je nog meer?

Kalfjes worden niet onthoornd en de koeien dragen hun hoorns met trots. Die hoorns helpen bij de processen van voedselvertering en in de mineralenhuishouding van het dier. Hoe? De boerin legt het je graag uit.

Vleespakketten worden verkocht na voorinschrijving per mail. Zodra een koe 'volgeboekt' is wordt deze door de plaatselijke slager in porties verdeeld. Klanten krijgen per mail bericht wanneer ze hun pakket kunnen afhalen.

Rauwe biologische melk is elke avond van 18.30 tot 20.00 uur bij de boerderij te koop.

Elke woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur is onze Erfwinkel geopend. Daarin verkopen we onze eigen boerenkazen, vlees van onze koeien, aardappelen van ons land en verder seizoensgroenten en -fruit, meelproducten, versgebakken desembroden, lokaal gemaakte ambachtelijke jam, honing en biertjes. En nog veel meer. Kom maar eens langs!

Welkom op bio-boerderij Landleven!

Jouw beoordeling

Heb jij Bio-boerderij Landleven bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Scholtweg 9
9591 AD Onstwedde
Groningen
0599 331666

Openingstijden

Maandag18:3020:00
Dinsdag18:3020:00
Woensdag18:3020:00
Donderdag18:3020:00
Vrijdag18:3020:00
Zaterdag09:0015:00
ZondagGesloten