Boerderijwinkel Masseurs in Oud GastelVleesBio

Over Boerderijwinkel Masseurs

Wij hebben een vleesveehouderij, we hebben stieren van het ras Belgisch Witblauw, verbeterd roodbont, blonde`d argentaine en voor de huisverkoop het speciale Franse ras Parthenaise. Deze dieren worden duurzaam, dier en milieu vriendelijk gehouden. De maïs en tarwe die op het land van onze boerderij verbouwd worden zijn bestemd voor de runderen die op stal staan. Het krachtvoer kopen wij bij maar is speciaal samengesteld en word uitsluitend afgenomen bij gecertificeerde voerleveranciers. Zelfs het stro dat overblijft na het dorsen wordt gebruikt om de dieren in te laten liggen. Uit eindelijk is de mest die de dieren produceren weer bestemd om de akkers vruchtbaar te houden. Zo is de cyclus van de voedergewas -dier- vlees vrijwel rond.

Verder vinden wij de volgende punten op ons bedrijf belangrijk: * De runderen die bij ons het bedrijf komen de eerste 6 maanden bij de moeder in de wei hebben gelopen. * Alle runderen zijn gehuisvest op stro. * Geen preventief antibiotica gebruik. ( de runderen voor de huisverkoop zijn antibiotica vrij) * De afgemeste runderen worden op een rustige wijze vervoerd naar een ambachtelijke slachterij welke EEG- gecertificeerd is. * Natuurlijk is het altijd mogelijk om bij de dieren in de stallen te kijken.

We verkopen rundvlees en zijn ook varkensvlees gaan verkopen. U kunt ook altijd een afspraak maken voor langs te komen.

9,3

Beoordelingen van Boerderijwinkel Masseurs

 • 8

  een goed product en goed verwerkt in vacuüm verpakking

  Door Piet Van der wegen op 19-11-2020

 • 10

  De kwaliteit van het vlees is perfect. Dit geldt ook voor het brede assortiment en de dienstverlening.

  Door Nicole Vossaert op 10-08-2019

 • 10

  Heerlijk vlees! Ben gewend aan biologisch vlees maar dit is echt eigenlijk nog smaakvoller! Heel aardige verkoper en leuk dat je meteen ook even in de stal mag kijken.

  Door Silvia Oosterom op 20-01-2017

Jouw beoordeling

Heb jij Boerderijwinkel Masseurs bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Barlaqueseweg 4
4751 SB Oud Gastel
Noord-Brabant
(0165) 51 37 00

www.masseursoudgastel.nl
Facebook-pagina

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag09:0018:00
Zaterdag09:0015:00
ZondagGesloten