van Elteren - Heerlijkvlees.com in Oud GastelVlees

Over van Elteren - Heerlijkvlees.com

Welkom bij Keurslagerij Van Elteren, een succesvol familiebedrijf dat reeds 2 generaties lang ervaring heeft in het slagers- en slachtersvak!

Ons team bestaat uit een tiental gespecialiseerde en zeer gemotiveerde werknemers die steeds ten dienste staan van haar leveranciers en klanten. Samen streven wij er naar een kwalitatief hoogwaardig product bij de klant af te leveren, zowel in onze winkel in Oud Gastel als via onze website www.heerlijkvlees.com.

Lokaal vlees met een verhaal

Bij van Elteren kunt u terecht voor een (h)eerlijk stuk vlees van bekende oorsprong. Door onze samenwerking met Weiderij Horison in Maasland, de Elfra Hoeve in Achtmaal en boerderij van Elteren in Oud Gastel kunnen wij u een 100% vers en eerlijk vleespakket aanbieden. Wij werken hiervoor volgens het principe 'samen een koe kopen': u tekent in voor een vleespakket en zodra het volledige rund, varken of hoender verkocht is wordt het dier geslacht, gerijpt, verwerkt en bij u thuisbezorgd!

Historie

In 1978 is Kees van Elteren begonnen als "huisslachter". Destijds was het heel gebruikelijk dat boeren hun eigen vee aan huis lieten slachten en verwerken voor de diepvries. Enkele jaren later is dit uitgebreid en werd een begin gemaakt met de slachterij op de Lagestraat waar jaar na jaar in werd geïnvesteerd. De laatste verbouwing vond plaats in 2009 waarbij de productieruimten voor vlees en vleeswaren zijn aangepast aan de laatste eisen.

Sinds 1 januari 2009 is het gehele bedrijf overgenomen door Patrick van Elteren. Onder zijn leiding worden er wekelijks zo’n 4 tot 8 runderen geslacht en verwerkt in ons moderne bedrijf.

Jouw beoordeling

Heb jij van Elteren - Heerlijkvlees.com bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Kerkstraat 4
4751 NH Oud Gastel
Noord-Brabant
0165-513502

www.heerlijkvlees.com
Facebook-pagina

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:0017:30
Woensdag09:0017:30
Donderdag09:0017:30
Vrijdag09:0017:30
Zaterdag09:0015:00
ZondagGesloten