Kleinlangevelsloo Biologisch made easy! in RaalteGroenteFruitZuivelVleesBio

Over Kleinlangevelsloo Biologisch made easy!

We zijn een biologische boerderij met grasgevoerde koeien voor de melk en een kudde waterbuffels die we houden in natuurgebieden voor het vlees. We zijn een biologische supermarkt in het bos en bieden alle producten die je nodig hebt om een volledige maaltijd mee te koken plus alles voor ontbijt, lunch en tussendoor. We werken bij voorkeur met leveranciers en importeurs uit de buurt voor biologische eieren, kruiden, kaas, groente, vlees, kefir, olijven en zelfs chocolade, aardewerk en - tijdelijk - wol. En uiteraard verkopen we in de winkel de rauwe melk van onze grasgevoerde koeien. We zijn een webshop met bezorgservice die jouw biologische boodschappen bij je thuis bezorgt in heel Salland. En we hebben een eigen kaasmakerij waar we paneer maken, een Indiase verse kaas die je vast kent als koken je hobby is.

Je vindt ons aan de Japiksweg 1 te Raalte tussen Raalte en Heino, temidden van bos en weiland, tussen de landgoederen 't Reelaer en 't Rozendael. En mocht je meer van eten dan van landgoederen houden: dat is vlak achter restaurant Jan Steen. Je mag altijd ons erf oplopen, we zijn blij met je interesse.

Jouw beoordeling

Heb jij Kleinlangevelsloo Biologisch made easy! bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Japiksweg 1
8101NL Raalte
Overijssel
06-48658183

www.biologisch-made-easy.nl
Facebook-pagina

Openingstijden

Maandag09:3017:30
Dinsdag09:3017:30
Woensdag09:3017:30
Donderdag09:3017:30
Vrijdag09:3017:30
Zaterdag09:0016:00
ZondagGesloten