Landwinkel de Munnikenhof in RhedenGroenteFruitZuivelVleesWijn-bier

Over Landwinkel de Munnikenhof

Boerderij met Landwinkel waar eigen producten verkocht worden zoals groenten en fruit (beperkt, alleen in de seizoenen van de koude grond. Niet biologisch, maar onbespoten en alleen met de hand bewerkt.), sap, keramiek, kaarsen en zeep (gemaakt door de cliƫnten van onze zorgboerderij).

Daarnaast verkopen we diverse andere (boeren/eerlijke of biologische) producten van diverse boerderijen en kleine producenten zoals: vlees, zuivel, noten, kaas, sap, wijn, maaltijdproducten, brood, jam en kado artikelen. Voor de feestdagen kunnen wij in kleine en grote hoeveelheden mooie kado/kerst pakketten verzorgen.

Ook hebben wij een zorgboerderij en zijn er vele activiteiten te doen zoals Boerengolf, handboogschieten, dierenweide, vergaderruimte, bbq, familie-uitjes etc.

Naast de Landwinkel hebben wij ook een diervoedershop met vele soorten voer voor onder andere honden, katten, vogels, paarden en andere (boerderij) dieren.

Jouw beoordeling

Heb jij Landwinkel de Munnikenhof bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Brinkweg 30a
6991 JP Rheden
Gelderland
0264952159

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:3018:00
Woensdag09:3018:00
Donderdag09:3018:00
Vrijdag09:3018:00
Zaterdag09:0017:00
ZondagGesloten