De Vossenburg in RhoonGroenteFruitZuivel

Over De Vossenburg

De Vossenburg is een oude boerderij uit 1911; de bedrijfsvoering, natuurinclusief, is juist niet oud! De ligging van onze boerderij in Rhoon tegen Rotterdam aan en midden in ‘Het Buijtenland van Rhoon’ maakt De Vossenburg voor Rotterdam en omgeving goed bereikbaar op de fiets. Omdat 'Het Buijtenland van Rhoon' ook een prachtig wandel- en recreatiegebied is kun je, naast boodschappen doen, genieten van flora en fauna en de akkernatuur; wij beseffen terdege dat er anders gewerkt zal moeten worden om de voor dit gebied gewenste natuurdoelstellingen te halen en gaan hier vol voor. Wij proberen genoeg voedsel voor de steeds groeiende wereldbevolking te combineren met natuur en duurzaam en lokaal produceren. Daarnaast vindt U hier de meest vrije, blije kippen van Zuid-Holland in onze kipcaravan waarvan alle eieren lokaal worden afgezet. Voor paard eigenaren bieden we zowel boxenstalling als groepshuisvesting (HIT-Actief), er is op de Vossenburg ruimte voor 50 pensionpaarden. Er kan op de accommodatie, rijbaan, gereden worden of door ‘onze’ mooie polders. Op de Vossenburg hebben we een thuiswinkel waar we jaarrond onze eigen aardappelen, eigen uien, onze verse vrijloop eieren uit de kipcaravan en ook appels en sap van een collega verkopen. In het seizoen verkopen we ook onze eigen geteelde groene asperges en suikermais. De winkel is 7 dagen in de week open van 06.00 uur tot 22.00 uur, waar vind je dat nog?

6

Beoordelingen van De Vossenburg

  • 5

    Beste team, Mijn naam is Katia Novikova Ik ben lid van de vrijwilligersorganisatie “Dakh Ukrainian Hub” in Rotterdam (Dakh.nl). Instagram dakh_ro Marinus van der Stoepstraat 24-26 3061PE Rotterdam Jullie kennen de situatie in Oekraïne en vluchtelingen die naar Nederland komen. We willen jullie namens deze organisatie een gunst vragen voor de vluchtelingen die naar Nederland komen in de regio Rotterdam om ervoor te zorgen dat ze de 1e dagen wat vers fruit en melkproducten hebben omdat we hier nu een tekort aan hebben. Kunnen jullie ons helpen aan melkproducten (melk, yoghurt, vla, kwark), fruit en groenten die net niet over de datum zijn door deze aam ons te doneren? Of anders misschien fruit, groenten die net niet aan de eisen doen voor verkoop in de winkel/veiling? Indien mogelijk bv 2 keer per week zijn – op dinsdag en vrijdag? Elke woensdag hebben we Oekraïense school in de Centrale bibliotheek van Rotterdam. We zijn op zoek naar mogelijk lunches, snacks, drinken voor de kinderen, en de mensen die daar vrijwillig les geven. We willen graag er voor zorgen dat ze de eerste dagen voedsel hebben en tijdens de school op Woensdag. U kunt contact met mij opnemen +31621703480 Katia Novikova We bedanken voor jullie aandacht en help aan Oekraïne. Met vriendelijke groeten, Katia Novikova vrijwilligersorganisatie “Dakh Ukrainian Hub” in Rotterdam (Dakh.nl).

    Door Katia op 03-04-2022

  • 7

    Sorry dit is geen beoordeling ik heb wel een vraag ik heb mij rot gezocht naar kasbonen zijn die ergens te koop bij jullie misschien ik ben 85 dus ik loop niet zo hard meer maar is er een winkel of wat ook die dat tegen betaling bezorgd bij voorbaat dank ckentie@msn.com Rotterdamseweg 116 3135PX Vlaardingen

    Door carel kentie op 01-05-2021

Jouw beoordeling

Heb jij De Vossenburg bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Korteweg 4
3161 EL Rhoon
Zuid-Holland
0622239548

Openingstijden

Maandag06:0022:00
Dinsdag06:0022:00
Woensdag06:0022:00
Donderdag06:0022:00
Vrijdag06:0022:00
Zaterdag06:0022:00
Zondag06:0022:00