Hoeve het Laag Boerderijvlees in RijsbergenVlees

Over Hoeve het Laag Boerderijvlees

Wij verkopen ons eigen varkens en rundvlees. Kippenvlees kopen we in maar is van goede kwaliteit. Onze producten worden na verwerking(wat we allemaal zelf doen) diepgevroren zodat we geen toevoegingen hoeven te gebruiken voor houdbaarheid en kleurbehoud. Daardoor hebben we een zeer groot assortiment. Een klein gedeelte ligt gekoeld in de openingstijden zodat u voor een paar dagen mee kunt nemen.

8

Beoordelingen van Hoeve het Laag Boerderijvlees

  • 8

    Op 2e Kerstdag hebben wij genoten van een gourmetschotel van Hoeve het Laag. De schotel voor 5 personen was riant gevuld en ging dan ook niet op. Ook hadden we een zoutarme portie besteld, deze was netjes apart verpakt, waarbij het gekruide vlees was vervangen door ongekruid vlees. Tijdens het eten vele complimenten mogen ontvangen over de kwaliteit van het vlees. Ik vond de bieflapjes niet heel overtuigend maar de varkensfilets en -haasjes en ook de kipfilets waren perfect. Het vlees smelt op je tong zo mals en uit de kip komt geen druppel water zoals we gewend zijn van de supermarktkip. Met het overgebleven vlees konden we de volgende dag nog mooi een pan nasi maken. Een adres om zeker nog eens terug te keren voor topkwaliteit varkensvlees!

    Door Christiaan op 28-12-2015

Jouw beoordeling

Heb jij Hoeve het Laag Boerderijvlees bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Bredaseweg 38
4891 SJ Rijsbergen
Noord-Brabant, Nederland
0765961786-061003770

www.hoevehetlaag.nl
Facebook-pagina

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:0013:00
Donderdag00:0017:30
Vrijdag00:0017:30
Zaterdag09:0013:00
ZondagGesloten