Eytemaheert in RoderwoldeGroenteZuivelVleesWijn-bier

Over Eytemaheert

Eytemaheert. Natuurinclusieve Kringloopboerderij

Boerderij Eytemaheert is een natuurinclusieve kringloopboerderij in de Kop van Drenthe. Bij Eytemaheert wordt ingezet op het duurzaam produceren van gezonde melk, kaas, zuivelproducten en vlees van het koeienras de Groninger Blaarkop. Deze koeien zijn heel goed in staat om van alleen gras, melk en vlees te maken. Eytemaheert werkt met een gesloten kringloop op bedrijfsniveau. Dat betekent dat er geen (kunst)mest wordt aangevoerd en de Groninger Blaarkop koeien eten geen krachtvoer. Het gras komt van eigen percelen en Eytemaheert gebruikt geen bestrijdingsmiddelen. Van de melk wordt een unieke kaas gemaakt, door ambachtelijk kaasmakerij Kaaslust. Deze kaas wordt via de korte keten aan de consument verkocht. Ook het vlees wordt rechtstreeks aan de lokale consument verkocht, via onze webwinkel.

Er wordt op alle vlakken actief gezocht naar manieren hoe het wél kan, hoe het anders kan, hoe het duurzamer kan. Gaandeweg dit proces wordt ervaren dat er veel mogelijk is, dat door te werken met een gesloten kringloop natuurinclusiviteit een vanzelfsprekend gevolg is. Door dingen te laten, ontstaat er veel. Er zit kracht in de integrale aanpak. De verschillende facetten in de bedrijfsvoering staan op zichzelf, maar versterken elkaar en maken het bedrijf in het geheel slagvaardig en gezond.

9,3

Beoordelingen van Eytemaheert

 • 9

  Wat een mooi bedrijf op een prachtig stukje nederland

  Door W. Tadema op 15-05-2019

 • 9

  Binnenkort ga ik de boerderij bezoeken, ben erg benieuwd naar de sfeer. We hebben wel al vlees van Eytemaheert geprobeerd en dat kan ik iedereen aanraden. Het vlees is puur en van uitstekende kwaliteit. Het is niet te vergelijken met vlees uit de supermarkt.

  Door Nynke Terpstra op 02-07-2016

 • 10

  Kwalitatief uiterst goed en heerlijk mals vlees. Handig in klein formaat verpakt, zodat porties makkelijk kunnen worden ontdooit en klaargemaakt. Goede bezorging, er wordt duidelijk aangegeven wanneer men het pakket kan verwachten, zodat het vlees vanuit de koelwagen meteen de vriezer in kan.

  Door Marja Kuiper op 01-07-2016

Jouw beoordeling

Heb jij Eytemaheert bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Sandebuur 10
9315 TE Roderwolde
Drenthe
0621824868

Openingstijden

Maandag00:0024:00
Dinsdag00:0024:00
Woensdag00:0024:00
Donderdag00:0024:00
Vrijdag00:0024:00
Zaterdag00:0024:00
Zondag00:0024:00