Boerderij Sinneveld in SantpoortVlees

Over Boerderij Sinneveld

Op onze boerderij Sinneveld te Santpoort-Zuid worden al koeien gehouden sinds ca. 1600. Anno 2021 worden hier nog steeds koeien gehouden, nu van het uit midden Italië komende ras: Marchigiana. In 1989 kwamen de eerste Marchigiana's naar Nederland en tien jaar later in Santpoort op onze boerderij.

De reden van ons om (van) dit ras te houden, is het natuurlijke afkalven, de goede moedereigenschappen, het rustige karakter, de hardheid om minimaal acht maanden per jaar buiten te willen grazen en de (h)eerlijke smaak van het vlees.

Ons veehouderijbedrijf is extensief. De dieren hebben veel ruimte om op de weilanden te grazen, in harmonie met de natuur. Hierdoor is er natuurlijk gedrag en geeft dat een hoge mate van dierwelzijn. De koeien kalven af in het voorjaar en gedurende de hele zomer en najaar lopen ze in kleine groepen met hun kalveren en een stier op de weilanden in Santpoort en Bloemendaal. Hier doen ze zich tegoed aan inheemse grasrassen en kruiden, wat een bijzondere authentieke smaak geeft en tevens resulteert in gezond vlees. Het hele jaar rond eten onze koeien gras.

Boerderij Sinneveld staat geregistreerd als levensmiddelenbedrijf bij de Nederlandse Voedsel-en Warenautoriteit (NVWA). Op deze manier wordt voldaan aan de Europese hygiënewetgeving.

Pakketten De pakketten worden met zorg samengesteld door een zeer bekwaam slager. De pakketten worden qua inhoud zo gelijk mogelijk verdeeld en klein geportioneerd. Wat u zoal kunt verwachten is ossenhaas, biefstuk, entrecote, tartaar, riblappen, magere runderlappen, hamburger, worst, rosbief en gehakt. Hart, lever, staart en tong zijn voor de liefhebber als extra te verkrijgen. De pakketten worden diepgevroren aangeleverd. De pakketprijzen zijn (incl. btw):

9 kg voor € 150,- Ons vlees is glutenvrij en bevat geen E-nummers.

Ook dikwijls kip en spareribs te verkrijgen.

10

Beoordelingen van Boerderij Sinneveld

  • 10

    Supervriendelijk, incl uitleg waar op te letten en voor hele schappelijke prijs kakelverse eieren gekocht. Hier kom ik terug!

    Door Alexander Verdouw op 06-07-2022

Jouw beoordeling

Heb jij Boerderij Sinneveld bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

De Veenen 14
2082 VS Santpoort
Noord-Holland
0611420989

Openingstijden

Maandag09:0017:00
Dinsdag09:0017:00
Woensdag09:0017:00
Donderdag09:0017:00
Vrijdag09:0017:00
Zaterdag09:0017:00
Zondag09:0017:00