Vleesveehouderij van Trijp in SchijfVlees

Over Vleesveehouderij van Trijp

Op onze kleinschalige boerderij worden runderen gehouden van het ras Blonde d'Aquitaine en Tamworth scharrelvarkens.

We passen een natuurinclusieve bedrijfsvoering toe: op ons bedrijf worden geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebruikt, de kalfjes mogen bij hun eigen moeder blijven, de koeien grazen in natuurgebieden en lopen minimaal 9 maanden per jaar buiten. Onze scharrelvarkens lopen jaarrond buiten in het zand en hebben hun modderpoel om af te koelen. 'S winters hebben alle dieren toegang tot hun binnenverblijf waar ze in het stro liggen.

"Wij hechten veel waarde aan dierwelzijn en biodiversiteit: elke dag zetten wij ons met veel passie in om de dieren en ons stukje natuur- en landschap zo liefdevol mogelijk te verzorgen."

Wij bieden ons rund- en varkensvlees aan in verschillende soorten vleespakketten, of kom zelf een stukje vlees uitzoeken tussen ons complete assortiment in de vriezer op onze boerderij. Kom zelf ons verhaal ontdekken, naar onze koeien en varkens kijken en proef ons heerlijke vlees.

Op onze website kunt u meer informatie vinden. Graag tot ziens op onze boerderij!

Jouw beoordeling

Heb jij Vleesveehouderij van Trijp bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

De Berg 7
4721 SG Schijf
Noord-Brabant, Nederland
06-27433618

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag14:0017:00
Zaterdag09:0015:00
ZondagGesloten