Boer'n Winkel in Ter AarGroenteFruitVlees

Over Boer'n Winkel

Boer'n Winkel

In onze Boer'n Winkel verkopen wij naast diverse boer'n producten, zoals aardappelen, uien, boer'n ijs, eieren, seizoensgroente en fruit vooral: KWALITEITS KALFSVLEES van ons eigen kalverenbedrijf. De kalveren worden op ons eigen bedrijf gehouden volgens de voorschriften IKB, Vitaal Kalf en richtlijnen van het "Beter Leven" keurmerk. In grote lijnen houdt dat in dat dierenwelzijn hoog in het vaandel staat op ons bedrijf. De dieren worden in grotere groepen gehouden op dierwelzijnsvloeren. Ze krijgen naast de melk en het water ook de mogelijkheid onbeperkt stro en diverse soorten muesli te eten. De kalveren zijn geboren, gehouden en geslacht in Nederland.

In de Boer'n Winkel wordt het vlees diepgevroren aangeboden. Het Kalfsvlees is netjes met zorg in kleine porties ( veelal per 2 stuks) verpakt. Hierdoor is het voor iedereen toegankelijk om te kopen, of U nou een pakje of een aantal kilo wil.

Het KwaliteitsKalfsvlees is uitsluitend in de Boer'n Winkel verkrijgbaar op de Woensdag en Vrijdag tussen 10:00-15:00 uur of op afspraak.

Kalfsvlees is fris-roze, mals, mager vlees, soms met een randje vet aan de buitenkant. Het is doorgaans niet goedkoop. U heeft er minder van nodig dan rund- of varkensvlees, want het verliest tijdens het klaarmaken minder aan gewicht omdat de bereidingstijd veel korter is. U mag kalfsvlees nooit langer bereiden dan aangegeven, dan wordt het vlees minder mals. Kalfsvlees is zacht van smaak, licht verteerbaar, arm aan cholesterol en rijk aan vitaminen en mineralen.

In November en December(2018) is op elke Vrijdag tussen 12:00-14:00 uur een proeverij van diverse KwaliteitsKalfsvlees producten. Ook zullen wij op diverse fairs aanwezig zijn met een proeverij. Hou hiervoor mijn web- en fb site in de gaten.

Boer'n Winkel Woensdag en Vrijdag tussen 10:00-15:00 uur of op afspraak. Oude Kerkpad 9b, 2461 EW, Ter Aar, tel: 06-16498291 kwaliteitskalfsvlees@outlook.com www.boernwinkel.nl https://www.facebook.com/boernwinkel

Boer'n Winkel zelfbedieningsruimte

Voor de Boer'n Winkel is een zelfbedieningsruimte gecreëerd.

De aardappelen en uien zijn in de zelfbedieningsruimte voor de Boer'n Winkel verkrijgbaar. Hier kunt U van Maandag t/m Zaterdag terecht tussen 10:00-19:00 uur. Ook heerlijke stoofperen te koop !!

Seizoensgroente en fruit zoals o.a Komkommer, Tomaten, Aubergine, Courgette, Bloemkool, Appels en Peren komen veelal uit onze eigen Boer'n Bos, Tuin en Kas en is er zolang de voorraad strekt. Asperges, Eieren en IJs komt bij collega boerderijen vandaan.

Boer'n Winkel zelfbedieningsruimte Maandag t/m Zaterdag tussen 10:00-19:00 uur . Oude Kerkpad 9b, 2461 EW, Ter Aar, tel: 06-16498291 kwaliteitskalfsvlees@outlook.com www.boernwinkel.nl https://www.facebook.com/boernwinkel

9

Beoordelingen van Boer'n Winkel

  • 9

    Lekker vlees en mooi Boere-assortiment!

    Door Verberkt op 18-01-2019

    Dank voor Uw compliment. Het Kwaliteits Kalfsvlees wordt met zorg netjes per twee stuks vacuüm verpakt en aan het ruime Boer'n Winkel assortiment toegevoegd. Een groot assortiment waarmee je iedereen verwend ! Graag tot ziens in de Boer'n Winkel !

    Door Boer'n Winkel op 22-01-2019

Jouw beoordeling

Heb jij Boer'n Winkel bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Oude Kerkpad 9b
2461 EW Ter Aar
Zuid-Holland, Nederland
+31616498291

www.boernwinkel.nl
Facebook-pagina

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:0015:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:0015:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten