Boer'n Winkel in Ter AarVlees

Over Boer'n Winkel

Boer'n Winkel

In onze Boer'n Winkel verkopen wij naast diverse boer'n producten, zoals aardappelen, uien, boer'n ijs, seizoensgroente vooral: KWALITEITS KALFSVLEES van ons eigen kalverenbedrijf. De kalveren worden op ons eigen bedrijf gehouden volgens de voorschriften IKB, Vitaal Kalf en richtlijnen van het "Beter Leven" keurmerk. In grote lijnen houdt dat in dat dierenwelzijn hoog in het vaandel staat op ons bedrijf. De dieren worden in grotere groepen gehouden op dierwelzijnsvloeren. Ze krijgen naast de melk en het water ook de mogelijkheid onbeperkt stro en diverse soorten muesli te eten. De kalveren zijn geboren, gehouden en geslacht in Nederland.

In de Boer'n Winkel wordt het vlees diepgevroren aangeboden. Het Kalfsvlees is netjes met zorg in kleine porties ( veelal per 2 stuks) verpakt. Hierdoor is het voor iedereen toegankelijk om te kopen, of U nou een pakje of een aantal kilo wil.

Kalfsvlees is fris-roze, mals, mager vlees, soms met een randje vet aan de buitenkant. Het is doorgaans niet goedkoop. U heeft er minder van nodig dan rund- of varkensvlees, want het verliest tijdens het klaarmaken minder aan gewicht omdat de bereidingstijd veel korter is. U mag kalfsvlees nooit langer bereiden dan aangegeven, dan wordt het vlees minder mals. Kalfsvlees is zacht van smaak, licht verteerbaar, arm aan cholesterol en rijk aan vitaminen en mineralen.

Door de Corona crisis is de internationale handel in kalfsvlees grotendeels stil komen te liggen. Samen met de sluiting van de Nederlandse horeca gelegenheden veroorzaakte dit flinke afname van de vraag naar kalfsvlees. Deze afname heeft als gevolg dat de kalveren langer op onze boerderij blijven, waardoor ze opgroeien tot jonge runderen. Hierdoor mag het vlees volgens de Nederlandse regelgeving geen kalfsvlees meer genoemd worden. Wij hebben daarom besloten om het vlees van deze dieren Jong Rundvlees te noemen en ook in onze Boer'n Winkel aan te bieden. Dit betekent niet dat de smaak of kwaliteit van dit Jong Rundvlees minder is, integendeel zelfs! Jong Rundvlees is net als Kwaliteits Kalfsvlees, zeer mals van structuur en te herkennen aan zijn frisse, lichtrode kleur. U heeft dus een heerlijk mals en kwalitatief goed stukje vlees!

Heeft u interesse in ons Kalfsvlees of Jong rundvlees kom gerust een langs bij ons.

Boer'n Winkel Woensdag en Vrijdag tussen 10:00-15:00 uur of op afspraak. Oude Kerkpad 9b, 2461 EW, Ter Aar tel: 06-16498291 mail; info@boernwinkel.nl website; www.boernwinkel.nl https://www.facebook.com/boernwinkel

De Boer'n Winkel is ook dealer van Ofyr.

Een Ofyr buiten kooktoestel maakt buiten koken tot een belevenis voor jong en oud! Op de OFYR is het mogelijk je vlees, groente, aardappels, fruit, en vis te bakken, braden, koken, stoven, grillen....enz. Maar hoe leuk is het om je marshmallows aan een spie te roosteren, of chocolade "au bain marie" te smelten en daar aarbeien, banaan, spekkies, biscuit oid in te dopen? Daar waarbij een barbeque vaak geregeld wordt door 1 persoon, en de rest lekker aan de tafel zit te wachten tot er weer wat gereed is, sta je bij de OFYR gezellig met zijn alle eromheen je gerechtjes te bereiden, proeven en te nuttigen. En nee hoor ook zonder proffesionele kok kunt u zelf met elkaar een fantastische maaltijd bereiden op een veelzijdige en spectaculaire manier! Omdat de Ofyr op hout gestookt wordt kan je nog gezellig nagenieten van de warmte van het open vuur !

Interesse kijk op : www.boernwinkel.nl/Ofyr https://www.facebook.com/boernwinkel

9

Beoordelingen van Boer'n Winkel

  • 9

    Lekker vlees en mooi Boere-assortiment!

    Door Verberkt op 18-01-2019

    Dank voor Uw compliment. Het Kwaliteits Kalfsvlees wordt met zorg netjes per twee stuks vacuĆ¼m verpakt en aan het ruime Boer'n Winkel assortiment toegevoegd. Een groot assortiment waarmee je iedereen verwend ! Graag tot ziens in de Boer'n Winkel !

    Door Boer'n Winkel op 22-01-2019

Jouw beoordeling

Heb jij Boer'n Winkel bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Oude Kerkpad 9b
2461 EW Ter Aar
Zuid-Holland
+31616498291

www.boernwinkel.nl
Facebook-pagina

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:0015:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:0015:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten