Zuivelboerderij Westerleane in TerwispelZuivelVlees

Over Zuivelboerderij Westerleane

“Westerlaan” is de oude naam van de landerijen waarop ons melkveebedrijf staat … en naamgever van onze zuivelboerderij. Fries als we zijn, hebben we deze naam wel even vertaald naar “Westerleane.”

Op de Westerleane wordt sinds 2014 boerenzuivel gemaakt. Begonnen we met een pannetje in eigen keuken, tegenwoordig werken we in een professionele zuivelruimte die voldoet aan alle strenge wet- en regelgeving. Hier maken we de lekkerste boerenzuivel voor je, waarvan de gezonde, volle melk van onze koeien de basis is.

Dagelijks worden onze 85 melkkoeien door twee DeLaval robots gemolken. En omdat we het weiden zo belangrijk vinden, lopen ze van het voorjaar tot en met het najaar lekker buiten! Niet alleen de melkkoeien, maar natuurlijk ook de kalfjes en pinken krijgen alle zorg en aandacht die ze nodig hebben en we geven ze alleen het beste voer dat er is. Wat we doen, doen we met passie en dat levert een mooie, gezonde veestapel op waar we bijzonder trots op zijn!

Onze trots proef je terug in de zuivel! Geniet van de yoghurt, kwark, karnemelk, chocolademelk en vla! Deze heerlijke producten zijn ook te koop in de boerderijwinkel op ons erf.

We zien je graag op de Westerleane!

Jouw beoordeling

Heb jij Zuivelboerderij Westerleane bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Alde Dyk 50
8407 AG Terwispel
Friesland
0513465115

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:0018:00
WoensdagGesloten
Donderdag13:0018:00
Vrijdag10:0018:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten