De Groene Griffioen in WeespGroenteZuivelVleesBio

Over De Groene Griffioen

De Groene Griffioen is een biologische educatie- en kaasboerderij in Weesp. Langs de Vecht op de rand van Het Groene Hart en tussen Amsterdam, Almere en het Gooi.

We melken zo'n 50 Montbeliarde koeien met horens, maken onze eigen kaas op de boerderij, en hebben een eigen winkel. Daarnaast hebben we een uniek bedrijfspand van strobalen, hout, leem en gebrand hout gemaakt waar de winkel, opslag, ontvangstruimte en muziekstudio in gevestigd zijn.

Een bezoek aan de winkel betekent een uitje. Het strobalenhuis, de gastvrijheid, een blik in de stallen bij de dieren en natuurlijk heerlijke en met name biologische producten. Ook voor het organiseren van een verjaardagsfeest, een bedrijfsuitje of een rondleiding ben je bij De Groene Griffioen aan het goede adres. Naast de openingstijden zijn we op afspraak geopend.

Onze bedrijfsvoering gaat verder dan alleen biologisch. Wij zijn zo goed als antibioticavrij, onze koeien hebben horens en zijn bovendien dubbeldoel (zowel melk als vlees), een echte stier doet het werk waar hij voor bedoeld is en met een compoststal en composttoiletten proberen we zoveel mogelijk de kringloop in stand te houden.

7,7

Beoordelingen van De Groene Griffioen

 • 9

  Enthousiaste mevrouw met hart voor dier en milieu. Lekker vlees en rauwe melk

  Door Jules op 06-08-2019

 • 9

  Enthousiaste mevrouw met hard voor dier en milieu. Lekker vlees en rauwe melk

  Door Jules op 06-08-2019

 • 5

  Rouwe koemelk kopen

  Door NETTE op 01-03-2019

Jouw beoordeling

Heb jij De Groene Griffioen bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Lange Muiderweg 18a
1382LA Weesp
Noord-Holland

www.degroenegriffioen.nl
Facebook-pagina

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:0012:00
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag15:0018:00
Zaterdag10:0016:00
ZondagGesloten