Groninger Plattelandsvlees in WesterleeVleesBio

Over Groninger Plattelandsvlees

GRONINGER PLATTELANDSVLEES

Wilt u ook vlees:

* Waarvan u weet waar het vandaan komt?

* Dat lokaal geproduceerd wordt en daardoor het milieu minder belast?

* Met korte veetransporten?

* Waarvan de dieren verantwoord en goed verzorgd zijn geweest?

* Zonder conserveringsmiddelen, antibiotica of andere toevoegingen?

* Dat supervers is, een heerlijke smaak heeft en zijn structuur houdt in de pan?

Dan bent u bij ons aan het goede adres! We hebben een biologische varkenshouderij genaamd PriBoFarm in Westerlee. We selecteren onze dieren op vitaliteit, kwaliteit en een gezonde historie. Van jongs af aan worden onze dieren goed en met veel aandacht en toewijding verzorgd.

We houden onze varkens op een biologische manier dat houdt in dat ze veel leefruimte hebben zowel binnen als buiten. Binnen in de stal kunnen ze gebruik maken van een lekker strobed maar ze kunnen ook 24/7 naar buiten, zoveel ze maar willen. Het voer wat ze krijgen bestaat uit gezonde biologische brokjes en biologisch hooi.

Om het veevervoer zo kort mogelijk te houden en omdat we kwaliteit belangrijk vinden, worden ze bij Gildeslager Kuipers in Zuidbroek geslacht en uitgebeend. Het vlees van het varken wordt naar verhouding verdeeld, zodat in elk pakket een grote variatie van vleessoorten zit. Bij ons kunt u varkensvlees pakketten bestellen van 5, 10 of 15 kg.

5 kg: schouderkarbonade, haas- en ribkarbonade, hamlappen, varkenslappen, speklappen, half om half gehakt en varkensschnitzel. Kosten € 65,00.

10 kg: schouderkarbonade, haas- en ribkarbonade, hamlappen, varkenslappen, speklappen, half om half gehakt en varkensschnitzel, fricandeau of haas, droge worst, leverworst en een rollade. Kosten € 125,00

15 kg: schouderkarbonade, haas- en ribkarbonade, hamlappen, varkenslappen, speklappen, half om half gehakt, varkensschnitzel, fricandeau of haas, 2 droge worsten, 2 leverworsten twee rollades. Kosten €175,00

Voor bestellingen of vragen kunt u een mail sturen naar pribofarm@gmail.com of bellen met 06-45601202. We horen graag van u!

Hartelijke groet, Wildrik en Saskia Bos

Jouw beoordeling

Heb jij Groninger Plattelandsvlees bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

D.H.Vinkersweg 1
9678TG Westerlee
Groningen, Nederland
06-45601202

Openingstijden

Maandag09:0020:00
Dinsdag09:0020:00
Woensdag09:0020:00
Donderdag09:0020:00
Vrijdag09:0020:00
Zaterdag09:0020:00
ZondagGesloten