Weiderund in WestmaasZuivelVlees

Over Weiderund

Op onze monumentale boerderij Marienhof in Westmaas grazen onze koeien het grootste gedeelte van het jaar buiten. Dit doen ze op het weideland rondom de boerderij. De koeien – van het uitmuntende ras MRIJ Verbeterd Roodbont– hebben een goed en liefdevol leven, dat proef je aan het smaakvolle vlees.

Dit smaakvolle vlees is van topkwaliteit en komt alleen van eigen fok om zo de constante kwaliteit te waarborgen.

Een gesloten bedrijfsvoering met de hoogste ziektevrije status die in Europa erkend wordt. Wij zijn geen veehandel, groot voordeel dat wij de kans op ziektes daardoor buiten de deur houden en (vaak dieronvriendelijk) transport geen issue is voor onze runderen. Om inteelt uit te sluiten worden al onze koeien via KI geïnsemineerd en stamboek geregistreerd. Een zeer gezonde veestapel, gecontroleerd en erkend, waardoor preventieve inenting bij onze runderen niet nodig is.

Verder krijgen onze runderen uitsluitend hoogwaardige, in Nederland gecertificeerde diervoeding. Het grootste deel verbouwen wij natuurlijk zelf op onze eigen grond.

In onze boerderijwinkel verkopen wij naast ons vlees ook échte boerenkaas, karnemelk, boerenboter en honing van een plaatselijke imker.

9

Beoordelingen van Weiderund

  • 9

    Mooi vlees,

    Door C.brandwijk op 02-07-2022

Jouw beoordeling

Heb jij Weiderund bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Smidsweg 18
3273 LK Westmaas
Zuid-Holland
0648466652

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:0012:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:3017:00
ZondagGesloten