Barbekoe in WintelreVlees

Over Barbekoe

Een respectvolle wisselwerking tussen natuur, dier en mens is wat ons betreft de sleutel tot een duurzame vleesproductie. Daar wilden wij een bijdrage aan leveren. Vanuit deze wens is Barbekoe ontstaan.

Wij zijn een divers gezelschap; twee generaties boeren die gebruik maken van elkaars kennis en kunde. Jarenlange ervaring wordt gekoesterd en nieuwe kennis met betrekking tot de bedrijfsvoering wordt omarmd. De ultieme verbinding wordt gevonden in de liefde voor de dieren en de wens om duurzaam te produceren tot een mooi en kwalitatief eindproduct.

Met onze online slagerij maken we het mogelijk dat iedereen kan genieten van een hoogwaardig vleesproduct.

Barbekoe zou er niet zijn zonder onze Black Angus runderen. Een ras dat ongekend populair is en dat is natuurlijk niet zonder reden. Het vlees wordt geroemd om zijn malsheid en smaak. Waardoor komt dit? Even een technisch stukje: het heeft te maken met hun bouw en de vetmarmering. Hierdoor blijft het vlees tijdens verhitting mals en dus smaakvol. Precies zoals we het graag hebben.

Naast de specifieke fysieke kenmerken van het ras spelen de omgeving én de wijze waarop ze gehouden worden een even grote rol. Onze koeien hebben de luxe om het hele jaar door de keuze te hebben om buiten in de natuur te leven. Dit voorkomt stress en dit proef je dan ook 100% terug in het vlees.

Jouw beoordeling

Heb jij Barbekoe bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Groenstraat 18
5513 NC Wintelre
Noord-Brabant

www.barbekoe.nl
Facebook-pagina

Openingstijden

Maandag09:0017:00
Dinsdag09:0017:00
Woensdag09:0017:00
Donderdag09:0017:00
Vrijdag09:0017:00
Zaterdag09:0017:00
ZondagGesloten