Aspergehof Noordam in WoubruggeGroenteVleesWijn-bier

Over Aspergehof Noordam

Als er één groente tot de verbeelding spreekt, is het wel de asperge. Gelukkig hoeft u niet naar Limburg of Brabant want ook in t Groene Hart vindt u de lekkerste asperges. In Woubrugge bent u welkom bij Aspergehof Noordam voor dagelijks vers gestoken asperges. Het aspergeseizoen is van eind maart tot eind juni.

Naast aspergekwekerij, klompengolf, kookworkshops of een besloten familiefeest of bedrijfsuitje bent u vanaf het voorjaar in 2017 ook welkom voor koffie, thee, kopje aspergesoep of een heerlijke boerenlunch. U kunt een kijkje in het veld nemen tijdens het asperges oogsten. Voor de kinderen is er een aspergespeurtocht uitgezet met vragen en opdrachten.

In de boerderijwinkel is er volop keuze; hagelwitte rechte asperges voor een heerlijk diner, kromme voor een ovenschotel of stukjes voor de soep. Daarnaast zijn er allerlei producten te vinden uit de streek, zoals: boerenkaas uit Woubrugge, zalm gerookt in Roelofarendsveen, jam uit Nieuwveen.

Vindt u het schillen van asperges lastig? De automatische schilmachine is dan een uitkomst. Razendsnel worden de stengels van hun schil ontdaan door 16 mesjes. Indien gewenst krijgt u de schillen mee voor de soep.

Eind april houdt de Aspergehof open dag. Er zijn rondleidingen, koks die recepten bereiden, streekproducten, proeverijen etc. Voor rondleidingen en asperge-excursies, familiefeesten, netwerkdiners, vergaderingen, polderwandelingen, golf en boerenspelen kun u het gehele jaar terecht bij Aspergehof Noordam

Jouw beoordeling

Heb jij Aspergehof Noordam bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Boddens Hosangweg 63
2481 KX Woubrugge
Zuid-Holland
0172-518236

www.aspergehofnoordam.nl

Openingstijden

Maandag10:0018:00
Dinsdag10:0018:00
Woensdag10:0018:00
Donderdag10:0018:00
Vrijdag10:0018:00
Zaterdag09:0017:00
ZondagGesloten