Aspergehof Noordam in WoubruggeGroenteVleesWijn-bier

Over Aspergehof Noordam

Als er één groente tot de verbeelding spreekt, is het wel de asperge. Gelukkig hoeft u niet naar Limburg of Brabant want ook in t Groene Hart vindt u de lekkerste asperges. In Woubrugge bent u welkom bij Aspergehof Noordam voor dagelijks vers gestoken asperges. Het aspergeseizoen is van eind maart tot eind juni.

Naast aspergekwekerij, klompengolf, kookworkshops of een besloten familiefeest of bedrijfsuitje bent u vanaf het voorjaar in 2017 ook welkom voor koffie, thee, kopje aspergesoep of een heerlijke boerenlunch. U kunt een kijkje in het veld nemen tijdens het asperges oogsten. Voor de kinderen is er een aspergespeurtocht uitgezet met vragen en opdrachten.

In de boerderijwinkel is er volop keuze; hagelwitte rechte asperges voor een heerlijk diner, kromme voor een ovenschotel of stukjes voor de soep. Daarnaast zijn er allerlei producten te vinden uit de streek, zoals: boerenkaas uit Woubrugge, zalm gerookt in Roelofarendsveen, jam uit Nieuwveen.

Vindt u het schillen van asperges lastig? De automatische schilmachine is dan een uitkomst. Razendsnel worden de stengels van hun schil ontdaan door 16 mesjes. Indien gewenst krijgt u de schillen mee voor de soep.

Eind april houdt de Aspergehof open dag. Er zijn rondleidingen, koks die recepten bereiden, streekproducten, proeverijen etc. Voor rondleidingen en asperge-excursies, familiefeesten, netwerkdiners, vergaderingen, polderwandelingen, golf en boerenspelen kun u het gehele jaar terecht bij Aspergehof Noordam

3

Beoordelingen van Aspergehof Noordam

  • 3

    De schnitzels waren onder de maat. Ik spuug nooit vlees uit maar in dit geval wel. Kalfsschnitsel was gewoon taai! Prima om die prijs te betalen maar dan wel kwaliteit svp! Dus maar naar de slager in Ter Aar (altijd goed; zelfde prijs). Dan de asperges: deze waren gewoon niet goed geschild dus de vellen maar uitgespuugd. Worden de buitenlanders niet goed ingewerkt? Is de machine bot? ONVOLDOENDE dus en nooit meer. Jammer want we zijn Woibruggers.

    Door Henk van Staden op 31-05-2024

Jouw beoordeling

Heb jij Aspergehof Noordam bezocht? Laat hier een review achter!

Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Boddens Hosangweg 63
2481 KX Woubrugge
Zuid-Holland
0172-518236

www.aspergehofnoordam.nl

Openingstijden

Maandag10:0018:00
Dinsdag10:0018:00
Woensdag10:0018:00
Donderdag10:0018:00
Vrijdag10:0018:00
Zaterdag09:0017:00
ZondagGesloten