Boer & Buurt in ZevenhuizenGroenteFruitZuivelVleesWijn-bierPlantenBio

Over Boer & Buurt

Boer & Buurt is de plek waar je voedsel kunt bestellen dat op een milieu- en natuurvriendelijke manier geteeld is!

Wij zetten ons in voor natuurgefundeerde landbouw, waarbij voedselteelt en natuurontwikkeling samen gaan, zodat de biodiversiteit kan toenemen. Door dit te doen dragen onze polders bij aan een aantrekkelijk woon- en leefklimaat in de Zuidplas.

Wij bouwen aan een netwerk van boeren en telers die, net als wij, op een dier- en natuurvriendelijke manier boeren. Zo creƫren wij samen een breed platform voor de rechtstreekse verkoop aan de consument. Hiermee realiseren wij dat de boeren en telers een eerlijke prijs krijgen voor hun producten en dat de consument weet waar zijn eten vandaan komt. Omdat wij zo min mogelijk voedselkilometers willen maken, richten wij ons op producenten en consumenten die in een straal van 20 kilometer rondom ons heen werken en wonen.

Je kunt jouw boodschappen bestellen via onze webshop. Om in de webshop te kunnen bestellen heb je een account nodig. Elke zaterdagochtend kan je je bestelling afhalen bij het uitgiftepunt van onze Buurderij in Zevenhuizen, Eendrachtsweg 1a, nabij onze akker of in Zoetermeer bij De Hof van Seghwaert, Gaardedreef 169.

Wil jij ook duurzaam, ecologisch en eerlijk eten kopen bij ons? Ga dan naar de website van Boerenbuurt en volg daar de instructies.

Jouw beoordeling

Heb jij Boer & Buurt bezocht? De lezers van LekkersDichtbij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Alle velden met een * moeten ingevuld worden om de beoordeling te kunnen verzenden. We gebruiken jouw e-mailadres alleen voor verificatie, deze wordt niet op de site getoond.

Vul eerst alle velden in en ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Eendrachtsweg 1a
2761 VS Zevenhuizen
Zuid-Holland
06-37 27 61 68

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:0012:00
ZondagGesloten