Kwaliteit scharrelvlees uit het hart van Hoorn

27-06-2022 10:00

In het hart van Hoorn, Noord-Holland, vind u scharrelslagerij ‘De zaak Vol Smaak’. De scharrelslager werkt uitsluitend samen met betrouwbare leveranciers om zo de kwaliteit en goede herkomst van het vlees te garanderen.

Ambachtelijk familiebedrijf

De Scharrelslagerij in Hoorn is een ambachtelijk familiebedrijf dat wordt gerund door Cent en Miranda Kwakernaat, zoon Dominique en dochter Priscilla. Cent en Dominique zijn als slagers verantwoordelijk voor de kwaliteit en bereiding van de vlees-producten, Miranda en Priscilla verzorgen de administratie en communicatie. De verkoop in de winkel is in handen van 3 medewerkers.

Service & kwaliteit

Cent Kwakernaat heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo is er altijd tijd voor een praatje terwijl de bestelling vers wordt afgesneden en verpakt. Bij scharrelslagerij ‘De Zaak vol Smaak’ kunt u terecht voor betrouwbaar advies en informatie over bijvoorbeeld de juiste bereiding maar ook de herkomst van het vlees. De scharrelslager verkoopt namelijk alleen vlees van dieren die een goed leven hebben gehad op een boerderij die hij kent. Zo is de kwaliteit en versheid van het vlees gegarandeerd.

Specialiteiten van de slager

Het assortiment van scharrelslagerij ‘De Zaak vol Smaak’ bestaat uit onder andere: Tante Door kip, Simmentaler rundvlees, Black Angus rundvlees USA, Zeeuws scharrel varkensvlees, huisgemaakt runderrookvlees, gerookte ribeye en Filet americain. Daarnaast is er ook een kleine selectie aan delicatessen en kazen verkrijgbaar om uw gerechten compleet te maken.

Meer informatie en openingstijden van scharrelslagerij ‘De Zaak vol Smaak’ vind u op LekkersDichtbij, op de website www.scharrelslagerhoorn.nl, en op Facebook.