LekkersDichtbij.nl is compleet vernieuwd

23-11-2015 15:00

Vol trots presenteren wij LekkersDichtbij 2.0! Niet alleen het uiterlijk is 2016-proof gemaakt, ook qua functionaliteit zijn we er op vooruit gegaan.

De tijd vliegt voorbij op het wereld-wijde-web, een site uit 2012 is in 2015 alweer verouderd, maar gelukkig hebben we niet stil gezeten. Het hele design van LekkersDichtbij.nl is van de grond af opnieuw opgebouwd. Ook het logo en de styling namen we onderhanden.

Het logo van LekkersDichtbij door de loop van de jaren

Nieuwe functionaliteit

De homepage heeft een duidelijk doel gekregen: zoek een boerderij bij jou in de buurt! Door de grote kaart hier niet meer te tonen is de homepage veel sneller geworden en ontstond er plaats voor nieuwe functionaliteit. We publiceren vanaf nu ook nieuwsberichten en reportages over boerderijen, en boeren kunnen hun evenementen toevoegen aan onze agenda.

Verbeterde zoekmogelijkheden

Het belangrijkste onderdeel van de site blijft natuurlijk de boerderijen-database. We hebben het zoeken in de database verbeterd zodat je nu ook op de naam van een boerderij kunt zoeken, daarnaast blijft zoeken op plaats, provincie of regio mogelijk. Ook hebben we het filteren van de zoekresultaten verbeterd, je kunt nu ook filteren op 'biologische boerderijen' in combinatie met een categorie zoals vlees of groente. Probeer het maar eens uit!

Last but not least is ook de beheeromgeving voor boeren sterk verbeterd. Het wijzigen van gegevens is veel gemakkelijker en overzichtelijker geworden en boeren hebben nu zelfs de beschikking over een dashboard om snel de belangrijkste gegevens in te zien.

Het vernieuwde dashboard voor ingelogde boeren

Heeft u een boerderijwinkel en wilt u LekkersDichtbij uitproberen? Meld u hier aan!