Vind nu ook wijn, bier, bloemen en planten op LekkersDichtbij!

17-07-2016 12:00

LekkersDichtbij introduceert twee nieuwe categorieën zodat je nu ook regionale wijnen, speciaalbieren en bloemen en planten kunt ontdekken.

Lokale alcoholische versnaperingen

LekkersDichtbij.nl biedt gebruikers al jaren de mogelijkheid om eerlijk en lokaal te shoppen bij boeren in de buurt. Naast de basis levensmiddelen als groente, fruit, zuivel en vlees, bieden we nu dus ook meer luxe producten aan als wijn, bier maar ook likeuren en gedestilleerd. Sommige boeren verkopen deze producten in hun winkel, maar nog leuker is het natuurlijk om naar de wijngaard zelf te gaan en kennis te maken met de wijnboer. Loop tussen de ranken en proef de verschillende wijnen die prima te maken zijn in ons koude Nederlandse klimaat.

Bloemen en planten kopen bij de kweker

Een aantal bomenkwekers had zich al aangemeld bij LekkersDichtbij en nu hebben zij een eigen categorie gekregen. Zo is de site overzichtelijker geworden en bieden we tegelijkertijd plaats aan de kwekers van niet-eetbare bloemen en planten. Nederland staat natuurlijk bekend om zijn bollenstreek en de uitstekende kwaliteit van snijbloemen, het zou toch mooi zijn als je die ook direct, supervers bij de teler van de grond of uit de kas kunt kopen.

Neem direct een kijkje in de nieuw categorieën wijn & bier en bloemen & planten! Uiteraard zijn we nog op zoek naar boeren, telers en brouwers die zich willen aanmelden om ook deze categorieën goed gevuld te krijgen.